Ένας χρόνος και επίσημα χωρίς αγώνα στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Κάτι που φαινόταν απ’ το Νοέμβριο που μπήκαμε σε νέο καθεστώς καραντίνας έγινε και πράξη στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων στην οποία δεν θα υπάρξει έτσι και αλλιώς δράση φέτος και οι ομάδες θα αγωνιστούν ξανά με τη νέα αθλητική χρονιά.

Ο τελευταίος επίσημος αγώνας στην κατηγορία ήταν στις 8 Μαρτίου του 2020 ανάμεσα σε Α.Ο Βαθύ και Νικαγόρα με τους Κεφαλιανούς μάλιστα να επικρατούν με 1-4. Από τότε πέρασε ένας χρόνος ολόκληρος και αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος οι ομάδες έκαναν προετοιμασία και λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα σταμάτησαν όλα λόγω καραντίνας.

Το χειρότερο της υπόθεσης βέβαια δεν έχει να κάνει μόνο με την αναβολή ουσιαστικά του πρωταθλήματος αλλά με το πόσο χρόνο έχουν αποχή από αγωνιστική δράση όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

Αν υπολογίσουμε μάλιστα ότι είναι ένα πρωτάθλημα που συνήθως ξεκινάει Νοέμβριου αυτοί οι αθλητές θα δώσουν επίσημο ματς μετά από επίσημη απραξία 20 μηνών (!!). 

Κάτι που σαφώς και δυσκολεύει όχι μόνο το έργο των αθλητών αλλά και των προπονητών και φυσικά και των διοικήσεων σε σωματεία μάλιστα που έτσι και αλλιώς κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να επιβιώσουν.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.