Α.Ο Πυλίου : «Ευχές για καλή χρονιά και αντάμωση στο γήπεδο - Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν το 2020 »

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 20 μέρες

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή χρονιά και παράλληλα αντάμωση στους αγωνιστικούς χώρους εξέδωσε η ομάδα του Α.Ο Πυλίου που ευχαρίστησε και όσους βοήθησαν και στήριξαν τον σύλλογο το 2020.

Αναλυτικά:

Η οικογένεια του Α.Ο. Πυλίου Κω εύχεται σε όλους, υγεία, δύναμη, προκοπή και πρόοδο για τη νέα δεκαετία που ξημέρωσε στις ζωές μας.

Για την ομάδα μας, το κοπιαστικό και πολύπαθο 2020, παρά τις δυσκολίες που επιφύλαξε, ήταν μια χρονιά που μας γέμισε αυτοπεποίθηση βλέποντας τις προσπάθειες και την ομαδική δουλειά να αποδίδουν καρπούς.

Αποπνέοντας υγεία και φερεγγυότητα κατακτήσαμε επάξια το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στελεχώσαμε το τεχνικό επιτελείο, επανδρώσαμε το ρόστερ της ομάδας και αγωνιζόμαστε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου στην κατηγορία αυτή αλλά και, ως η ομάδα ολόκληρου του νησιού της Κω.

Κλείνοντας τη χρυσή σελίδα του 2020 στην ιστορία του συλλόγου μας, θα είμασταν αγνώμονες αν δεν ευχαριστούσαμε τους ανθρώπους που μπορεί να αλλάξαμε πορείες, όμως μέσα στη χρονιά, είτε φορώντας την, έδωσαν ξανά ζωή στη βυσσινί φανέλα του Α.Ο. Πυλίου, είτε την στήριξαν με τις διοικητικές τους ενέργειες.
Τους παίκτες, Γιάννη Αρχοντούλη, Μάρτιν Βλαντιμίροφ, Μάριο Λαμάι, Δημήτρη Μικκιού, Μάκη Μποϊλή, Λουκά Μιχαλάκη, Βαγγέλη Πανόπουλο, Ανάργυρο Πλατέλλα, Άλμπερτ Ρούσσο, Γιάννη Στεφανίδη, Γαβριήλ Συνεσίου, Κώστα Τσαραπατσάνη και,
Τους παράγοντες, Τάσο Ακύλα, Βασίλη Δημητριάδη, Άννα Κοκκαλάκη, Νίκο Μαστρομιχάλη, Ηλία Παλαπάνη, Μιχάλη Πίτση, Γεωργία Φορόζη και Σάββα Χατζηβασίλη.

Ευχόμαστε να είναι ευλογημένο το νέο έτος
και καλή μας αντάμωση στα γήπεδα.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πυλίου Κω

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.