Ανακοίνωση συμπαράστασης απ' τον Α.Ο Πυλίου στον Πυθαγόρα Σάμου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Ο Α.Ο. Πυλίου εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης στον Πυθαγόρα Σάμου, τον οποίο επρόκειτο να αντιμετωπίσει σήμερα για τη Γ' Εθνική. Αναλυτικά: ''Για μάς η μεγαλύτερη ίσως απόλαυση της ζωής είναι το ποδόσφαιρο και η ενασχόληση με αυτό, είτε ως παίκτης και προπονητής, είτε υπηρετώντας το από μια διοικητική θέση. Προέχει επομένως του ποδοσφαίρου, η ίδια η ζωή, η υγεία και η ευημερία των ανθρώπων. Μετά τον μεγάλο σεισμό των 6,7 ρίχτερ που «ταρακούνησε» τη Σάμο και τα τρία κύματα τσουνάμι που έπληξαν τις παραλιακές περιοχές του νησιού, οι κάτοικοι της Σάμου ζουν τώρα με τον φόβο των μετασεισμών. Δυο νεκρά παιδιά, εννέα τραυματίες και τεράστιες ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρότατος σεισμός, που έγινε αισθητός σε μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Η σκέψη όλων μας στον ΑΟ. Πυλίου Κω βρίσκεται κοντά στους οικείους, στους φίλους και στους συμμαθητές των παιδιών, που δοκιμάζονται από τον πόνο της απώλειάς τους. Γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, ενώ ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε αυτούς που τραυματίστηκαν. Ήδη από εχθές το μεσημέρι επικοινωνήσαμε εγγράφως με το σωματείου ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Σάμου, με το οποίο επρόκειτο σήμερα Σάββατο 31.10.2020, να τεθούμε αντιμέτωποι στο γήπεδό μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος. Η αναμέτρηση όπως ήταν λογικό αναβλήθηκε από τη διοργανώτρια Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Εκφράσαμε τις ευχές για γρήγορη επούλωση των πληγών από το εγκέλαδο. Συστήσαμε υπομονή για τους επόμενους μήνες και, δηλώσαμε ότι νιώθουμε την αγωνία τους, την οποία βιώσαμε και εμείς στο νησί μας ύστερα από το σεισμό των 6,7 ρίχτερ το 2017. Δηλώσαμε τέλος, ότι θα είμαστε κοντά τους στην οποιαδήποτε βοήθεια και συμπαράσταση θα χρειαστούν.       

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.