"Τα παιδιά μας, το νησί μας η ακαδημία μας βρίσκεται πλέον στην μεγάλη αγκαλιά του Ατρομήτου"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Η Α.Ε Λέρου ανήκει και επίσημα πλέον στην οικογένεια του Ατρομήτου και ο προπονητής της ομάδας Διαμαντής Τσάτσος θέλησε να τοποθετηθεί για αυτήν την συνεργασία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Αναλυτικά:

Λίγες ώρες μετα την επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας με το δίκτυο σχολών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ θα ήθελα απ’τα βάθη της καρδιάς μ να ευχαριστησω τον κύριο Τόλη Αποστόλου που επισκέφτηκε το νησί μας και έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για αυτή την συνεργασία!
Ήταν μια παρουσίαση του πλάνου της συνεργασίας που άφησε άφωνους ολους μας,κ μας γέμισε με όρεξη και προσμονή για την συνέχεια!!!
Τα παιδιά μας,η ακαδημία μας,το νησί μας πλέον βρίσκεται σε μια αγκαλιά σαν αυτή του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις μικρές ηλικίες κ έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνία της Ελλάδας δίνοντας ευκαιριες και ελπιδα για κάθε παιδί που έχει όνειρο το «ποδόσφαιρο»!!!
Ευχαριστω πολύ τον ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ για την παραχώρηση της αίθουσας που βοήθησε απίστευτα στο να γίνει μια άψογη παρουσίαση του πλάνου της συνεργασίας μας!!
Σύντομα θα ακολουθήσουν πολλά κ ενδιαφέρον πράγματα,πρωτόγνωρα για τα δεδομένα του νησιού μας και δεν μπορώ παρά να είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος αλλά κ συγκινημένος που καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό για το νησί μας!!!
Α.Ε.ΛΕΡΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ SOCCER SCHOOLS!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.