Ανακοίνωση του Α.Ο Πυλίου μετά την ιστορική πρεμιέρα στην Γ' Εθνική

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 8 μέρες

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Α.Ο Πυλίου μετά την ιστορική πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Παράλληλα οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν τους νικητές της λαχειοφόρου αγοράς ενώ συνεχάρησαν και την διαιτησία. 

Αναλυτικά: 

Ο Α.Ο. Πυλίου Κω μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21, επικρατώντας με 2-0 σκορ επί της ΑΠΕ Μικρασιατικής Χίου, στην ιστορική 1η του συμμετοχή σε Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης όπως είχε οριστεί, πραγματοποιήθηκε σε ζωντανή μετάδοση μέσω της σελίδας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηλεκτρονική κλήρωση που αναμέναμε όλοι. Νικητής μιας επίπεδης τηλεόρασης Samsung 32’’ αναδείχθηκε ο κάτοχος του υπ’ αριθμό 438 λαχνού, και νικητής ενός σκούτερ Honda PCX 150cc αναδείχθηκε ο κάτοχος του υπ’ αριθμό 212 λαχνού. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχοι.

Στη δεύτερη φετινή μας αναμέτρηση πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσουμε τον φημισμένο Αίαντα Σαλαμίνας, την Κυριακή 18.10.2020 και ώρα 15:00, στο ποδοσφαιρικό μας γήπεδο στον Αγ. Γεώργιο Πυλίου. Ο Αίαντας, τις δεκαετίες 1960 – 70 συμμετείχε για χρόνια στη Β’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος, ενώ σε αυτές που ακολούθησαν, συμμετείχε στα πρωταθλήματα της Γ’ και Δ’ Εθνικής.

Η Κυριακάτικη αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Giafkasports.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι δείχνοντας τη μέγιστη κατανόηση, και παρά την κοινή θέληση όλων μας να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και στην προσπάθεια επίτευξης στόχων που καταβάλει, διευκόλυναν με τη συμπεριφορά τους το άβολο έργο της διαχείρισης εκ μέρους μας, των αυστηρών όρων διεξαγωγής αγώνα και τήρησης υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ευελπιστούμε σύντομα να είμαστε σε θέση, να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο με τον ιδανικότερο τρόπο. Επίσης νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά, για τη διαρκή στήριξη των χορηγών του σωματείου μας, παρά την αντικειμενική δυσκολία των καιρών που βιώνει η Χώρα και το νησί μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την αλάνθαστη απόδοσή τους κατά την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τους διαιτητές κ.κ. Λάζαρο Ρεντίφη, Αλέξανδρο Μπαλιάκα και Χρήστο Γκούβα. Τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Χαράλαμπρο Λάμπρου και το απεσταλμένο της ΕΠΣ Δωδ/σου κ. Χρήστο Ψέλλα.

Το ΔΣ του Α.Ο.Πυλίου Κω

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.