Προπονητής στους Αργοναύτες ο Βασίλης Γκούμπλιας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Έναν προπονητή με τεράστιο βιογραφικό για τα δεδομένα του βορείου συγκροτήματος ανακοίνωσαν οι Αργοναύτες Καλύμνου αφού προπονητής της ομάδας στην πρώτη χρονιά του συλλόγου στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων θα είναι ο Βασίλης Γκούμπλιας που βρίσκεται στην Κάλυμνο για επαγγελματικούς λόγους.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα Μετέωρα στα οποία έμεινε για 8 σερί χρόνια στην πρώτη του θητεία και 6 μήνες στην δεύτερη. Για 2 χρόνια ήταν προπονητής στον Κισσαμικό οδηγώντας τον από το τοπικό στην Γ’ Εθνική, ήταν παρόν στο restart του ΑΟ Τρίκαλα από την Β’ Ερασιτεχνική, ενώ μαζί του ξεκίνησε και την χρονιά που ανέβηκε στην Β’ Εθνική Έχει δουλέψει ακόμη στην ΑΕΤ, στην Κρύα Βρύση, στο Νεοχώρι και μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στο Καστράκι.

Η ανακοίνωση της ομάδας

«Οι Αργοναύτες Καλύμνου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουν τον προπονητή Βασίλη Γκούμπλια ο οποίος θα αναλάβει την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Ένας προπονητής με πλούσιο βιογραφικό και με παραστάσεις και από επαγγελματικές κατηγορίες θα βρίσκεται από φέτος στην οικογένεια μας και ευχόμαστε μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.