Και επίσημα Κάρλος στον Α.Ο Πυλίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 8 μέρες

Και επίσημα ποδοσφαιριστής του Α.Ο Πυλίου είναι πλέον ο Νίκος Κάρλος που ανακοινώθηκε απ' τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου. Ο νεαρός αριστερός μπακ έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Δόξας Καρδάμαινας και φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Ο Α.Ο.Πυλίου Κω, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικολάου Κάρλου, επισημοποιώντας μια ακόμα μεταγραφική κίνηση του σωματείου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021.

Ο ταλαντούχος Κώος ποδοσφαιριστής, γεννηθείς το 2002, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού. Ακόμη ένας νεαρός αθλητής στην ηλικία, που κατάφερε την περσινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Α’ Κατηγορία Δωδ/σου, να έχει σημαντικό ρόλο και μια γεμάτη χρονιά με την ομάδας της Δόξας Καρδάμαινας, έχοντας μάλιστα πετύχει και τέσσερα τέρματα.

Η απόκτηση του Νικόλα αποτελεί συνέχεια της προσπάθειάς μας για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού του Α.Ο. Πυλίου, με ταλαντούχους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές του νησιού μας, στοχεύοντας τόσο στην αξιοποίηση, όσο και στην ανάδειξή τους στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Ευχαριστούμε και πάλι την ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας για την ιδανική συνεργασία, που στοχεύει στην πρόοδο των αθλητών των σωματείων μας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά του με τη φανέλα του Α.Ο. Πυλίου Κω, συνεχίζοντας να είναι συνεπής και ταπεινός, αποτελώντας πρότυπο και για τους υπόλοιπους νεαρούς αθλητές του νησιού μας.

Το Δ.Σ. Α.Ο. Πυλίου Κω

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.