Υπεύθυνος ακαδημιών του Καλυμνιακού ο Γιώργος Χατζησμάλης και στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020

Ο Γιώργος Χατζησμάλης θα είναι υπεύθυνος ακαδημιών του Καλυμνιακού. Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Κ. Καλυμνιακού, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γιώργου Χατζησμάλη ως υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου μας, ο Γιώργος Χατζησμάλης αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του Καλυμνιακού αφού εκτός από ποδοσφαιριστής έχει αποτελέσει και στο παρελθόν προπονητής με επιτυχία στην ομάδα μας. Ο Γιώργος Χατζησμάλης υπήρξε η πρώτη επιλογή για να αναλάβει την οργάνωση και την ορθή λειτουργιά στα τόσο ιδιαίτερα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας μας. Η εμπειρία του Γιώργου Χατζησμάλη και η θέληση της διοίκησης για την δημιουργία  μιας ακαδημίας πρότυπο είναι τα σημαντικά συστατικά για ένα κάλο αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Χατζησμάλης επίσης θα αναλάβει την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, και θα είναι άμεσος συνεργάτης του αδερφού του Γιάννη Χατζησμάλη, έτσι ώστε να έχουμε ένα ακόμα πιο δυνατό τεχνικό επιτελείο και στην πρώτη ομάδα το τμήμα των ανδρών.
Επίσης στο τεχνικό τιμ έγινε άλλη μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, ο Δημήτρης Χαλίκος, ως φυσικοθεραπευτής και τεχνικός σύμβουλος. Άλλος ένας αθλητής της οικογένειας του Καλυμνιακου, που με το ήθος και τον χαρακτήρα του πιστεύουμε ότι η βοήθεια του θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Η διοίκηση και ο Πρόεδρος  θέλει να τους  καλωσορίσει που εντάχθηκαν ξανά στην οικογένεια του Καλυμνιακού''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.