Ανακοίνωσε το προπονητικό τιμ της ακαδημίας η Α.Ε Κως

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

Με την γνωστή και πετυχημένη συνταγή προχωράει η Α.Ε Κως αφού ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παναγιώτης Πηλιγκός συνεχίζει στον σύλλογο και ανακοίνωσε το προπονητικό του τιμ για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά: 

H Aθλητική Ένωση Κω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της  με το Δίκτυο Σχολών της Π.Α.Ε. ΑΕΚ Αθηνών. Μία  απόλυτα επιτυχημένη και εποικοδομητική συνεργασία, θα συνεχιστεί και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με την ίδια όρεξη και προσήλωση στους στόχους μας.

Το σύνθημά μας παραμένει το ίδιο: πρωταθλητές στη ζωή ,  πρωταθλητές στον αθλητισμό.

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: η  εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας σε όλα τα επίπεδα.

Εγγύηση αυτών, η προπονητική μας ομάδα, η οποία αποτελείται από έμπειρους  και καταρτισμένους προπονητές, κατόχους των απαραίτητων διπλωμάτων από την ΟΥΕΦΑ ,  από καθηγητές Φυσικής Αγωγής με εμπειρία στην Πρωτοβάθμια  και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. 

Απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Κω, αποτελεί η  συνεχής εκπαίδευση των προπονητών μας, μέσω της συνεργασίας μας με το δίκτυο  Ακαδημιών της ΑΕΚ. 

Αποτέλεσμα, η συνοχή της προπονητικής μας ομάδας και η λειτουργία για μία ακόμη χρονιά όλων  των  τμημάτων  των αναπτυξιακών ηλικιών (Από Κ-6 μέχρι Κ-17), τηρώντας όλα    τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 Οι διπλωματούχοι προπονητές μας θα είναι οι εξής:
Οχτάρας Σπυρίδων Κ-17 , Κ-12 Διπλωματούχος προπονητής ΟΥΕΦΑ C
Τογρού Σταμάτης  Κ-14 , Κ-10 Διπλωματούχος προπονητής ΟΥΕΦΑ C
Ψυλλινάκη Κλαίρη Κ-8 , Κ-6  Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο Διπλωματούχος προπονήτρια ΟΥΕΦΑ C.

Δέδες Αθανάσιος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο, Συνεργάτης υπεύθυνος τμήματος Personal Fitness Soccer Training.

Εκ το Δ.Σ  ο υπεύθυνος ακαδημίας Θρασύβουλος Πλατέλλας

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.