Συνεχίζει με τεχνικό διευθυντή στις ακαδημίες τον Παναγιώτη Πηλιγκό η Α.Ε Κως

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Όπως αναμενόταν μετά το έργο που έχει επιτελέσει τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο η Α.Ε Κως είχε προτεραιότητα να κρατήσει τον Παναγιώτη Πηλιγκό στις ακαδημίες της ομάδας ως τεχνικό διευθυντή και σήμερα ανακοίνωση και επίσημα την παραμονή του. Μάλιστα υπεύθυνος της ακαδημίας θα είναι ο πρόεδρος της ομάδας Λάκης Πλατέλλας ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι άλλοι προπονητές των ακαδημιών.

Αναλυτικά: 

Μετά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Κω σε σώμα , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του Συλλόγου, κ. Παναγιώτη
Πηλιγκό.

Η απόφαση του Δ.Σ. υποκινήθηκε από την αναγνώριση του σπουδαίου έργου το οποίο έχει επιτελέσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο κ. Πηλιγκός μαζί με τους συνεργάτες του. Ένα έργο, γνωστό σε όλους, το οποίο δικαιολογεί την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του, στην φιλοσοφία του για την ομάδα, στην χάραξη του πλάνου και στο όραμά του.


Οι συγκυρίες μάλιστα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, αφού υπεύθυνος της Ακαδημίας αυτήν την χρονική στιγμή και συνεργάτης του κ. Πηλιγκού θα είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λάκης Πλατέλλας. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν ,υπάρχει ταύτιση απόψεων αλλά και αμοιβαίος αλληλοσεβασμός.

Δεν μένει λοιπόν άλλο από το να παραδώσει ο Σύλλογος μας τα κλειδιά της Ακαδημίας στον κ.Πηλιγκό και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αυτόν και στους συνεργάτες του, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα. Η Ακαδημία στηρίζεται σε εσάς και είμαστε σίγουροι ότι από τις ικανότητες σας και τις εμπειρίες σας θα επωφεληθεί η ομάδα σε πολλούς τομείς, καθώς και η συνεισφορά σας στη δημιουργία και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας θα είναι μεγάλη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.