Το «ξεχωριστό» ευχαριστώ του Μικκιού στον Α.Ο Πυλίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Ο Δημήτρης Μικκιού θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Φοίβο Κρεμαστής και θέλησε με επιστολή του να ευχαριστήσει τον Α.Ο Πυλίου, τον κόσμο, το τεχνικό τιμ και όλους όσους τον στήριξαν στην χρονιά που πέρασε στο νησί μας.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος έκανε μια γεμάτη σεζόν, και αγαπήθηκε ιδιαίτερα απ’ τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο Πυλίου για το πάθος και την αυτοθυσία του.

Η επιστολή του:

Αρχικά είμαι παρά πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής . Ο Φοίβος είναι το πιο πετυχημένο ποδοσφαιρικό σωματείο της Δωδεκανήσου εδώ και πολλά χρόνια και είναι τιμή να αγωνίζομαι με τη φανέλα του. Όπως όλοι γνωρίζουν θα δώσω το 200% των δυνατοτήτων μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει ως ομάδα.

Έπειτα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλη την ομάδα του ΑΟ Πυλίου. Ήμουν 7 μήνες στην ομάδα και με έκαναν να είμαι 5 χρόνια. Εκπληρώσαμε με τους στόχους μας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά το πιο σημαντικό ήταν οι αληθινές και φιλικές σχέσεις που δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε μένα και παρά πολλά παιδιά μέσα στην ομάδα..

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Δημήτρη Χρυσόπουλο για την άψογη συνεργασία μας, ήταν πραγματικά δίπλα μας πάντα όποτε τον χρειαζόμασταν, οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε ζήτημα μας ταλαιπωρούσε. Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Γιώργο Πίτση, έναν άνθρωπο που λατρεύει αυτό που κάνει και το κάνει παρά πολύ σωστά.

Γενικότερα θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλο το ΔΣ του ΑΟΠ , ήταν άψογο σε όλες τους τις υποχρεώσεις. Τέλος ειδικότερη μνεία θέλω να κάνω στο φίλαθλο κοινό του Πυλίου. Στους κατοίκους του χωριού και στα μικρά παιδιά για την αμέτρητη και ανιδιοτελής αγάπη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Ελπίζω να τους το ανταπέδωσα με τον καλύτερο τρόπο. Με έκαναν να νιώθω κι εγώ ένας από αυτούς, βάζοντας με μέσα στην οικογένεια τους.

Τέλος στην ομάδα του ΑΟΠ εύχομαι γρήγορη παραμονή, να απολαύσουν την εμπειρία της Γ’ εθνικής και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.. Υγεία, χαρά και δύναμη σε όλο το ποδοσφαιρικό και μη κόσμο. Θα τα καταφέρουμε.

Υ.Γ Για τον φροντιστή της ομάδας μας Ηλία Ζήκα δεν θέλω να μιλήσω δημόσια καθώς τον αισθάνομαι πατέρα μου και την οικογένεια του δίκη μου...

Σας αγαπώ!!!!

Vamos AOΠ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.