Η φιέστα της Αναγέννησης Ασφενδιού (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο θεατράκι «Κιαπόκα» στο Ζηπάρι η αθλητική γιορτή της Αναγέννησης Ασφενδιού που περιλάμβανε την απονομή του πρωταθλήματος στους «πράσινους» που επιστρέφουν στην Α’ κατηγορία μετά από 25χρόνια και μουσική εκδήλωση με την Χριστίνα Καλοτίνη, τον Χάρη Καματερό και την Ευρύκλεια Κατσάβαρου.

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Ξενικός που αφού καλωσόρισε τον κόσμο ευχαρίστησε όλους όσους έχουν στηρίξει την ομάδα. Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς όπως και ο παπά – Γιάννης που εμφανώς συγκινημένοι τόνισαν πόσο χαρούμενοι είναι για την επιτυχία της ομάδας και ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μέλλον.

Στην συνέχεια τόσο ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, όσο και η αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου αφού έδωσαν τα συγχαρητήρια τους είπαν για το έργο ανακατασκευής του γηπέδου σε ότι αφορά τον συνθετικό χλοοτάπητα, αξίας 300 χιλιάδων ευρώ που πρόκειται να γίνει το επόμενο διάστημα καθιστώντας το γήπεδο Ζηπαρίου ως ένα απ’ τα στολίδια του νησιού όπως είπε χαρακτηριστικά η κ. Βλάχου.

Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείο και τεχνικός σύμβουλος της Αναγέννησης Ασφενδιού, Μπάμπης Ναβροζίδης μια αναμνηστική πλακέτα στον θείο του Σταμάτη Σαρηγιάννη, Παντελή Πιπέρη για την επιτυχία του νεαρού να πάρει μεταγραφή για τον Ατρόμητο Αθηνών.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου δύο εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Γιάννης Κεφαλιανός και ο Λευτέρης Νομικός έδωσαν μια αναμνηστική φανέλα στην μητέρα του αδικοχαμένου, Κωνσταντίνου Βησσσαρίτη.

Από εκεί και πέρα έγιναν οι απονομές των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές, με την παρουσία του προέδρου της κοινότητας Ασφενδιού, Μιχάλη Γεωργαλλή ο οποίος μάλιστα θυμήθηκε και το τελευταίο πρωτάθλημα που κατάκτησαν οι «πράσινοι» το 94-95 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ενώ συγκινήθηκε όταν έκανε αναφορά στον κ. Κιαπόκα που τότε ήταν πρόεδρος του χωριού και τώρα ο ίδιος απ’ την θέση του προέδρου βραβεύει την ομάδα του.

Με την παρουσία και άλλων επισήμων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές αφού το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Κωνσταντίνος Ζαχαρός, η αντιδήμαρχος αναπτυξιακών έργων, Γεωργία Κασσιώτη και η περιφερειακή σύμβουλος, Διονυσία Κασσιώτη.

Η απονομή έγινε απ’ τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά στις «παλιοσειρές» της ομάδας, Γιάννη Κεφαλιανό, Λευτέρη Νομικό, Γιάννη Χατζηβασίλη, Νίκο Θεοδώρου και Γιώργο Θεοδώρου. Οι «πράσινοι» το πανηγύρισαν σηκώνοντας το κύπελλο και με την συνοδεία πυροτεχνημάτων και στην συνέχεια ανέλαβαν δράση η Χριστίνα Καλοτίνη, ο Χάρης Καματερός και η Ευρύκλεια Κατσάβαρου για να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.