Ανακοίνωσε τον Συνοδινό ο Α.Ο Πυλίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Σε ακόμη μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Α.Ο Πυλίου που θέλησε να ενισχυθεί στην θέση του τερματοφύλακα αποκτώντας τον Σίμο Συνοδικό που το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν στην Αλεξανδρούπολη. Ο 25χρονος πορτιέρο αναμένεται αύριο στο νησί μας , θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα ξεκινήσει τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων του συλλόγου, Γιάννη Γκιίκα.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον 25χρονο τερματοφύλακα Συμεών Συνοδινό, πραγματοποιώντας έτσι την έκτη φετινή μεταγραφική κίνηση του σωματείου εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.

Κάνοντας μια αναδρομή στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και στο πλούσιο βιογραφικό του Κομοτηναίου πορτιέρε, αναφέρουμε τις συμμετοχές του στα τμήματα υποδομής Κ17 και Κ20 του Α.Π.Σ. Πανθρακικός ΠΑΕ και τις συνεργασίες του διαδοχικά με, Α.Ο. Καβάλας, Α.Π.Ο. Λεβαδειακός ΠΑΕ, Δόξα Νέου Σιδεροχωρίου, Α.Ο. Τηλυκράτη Λευκάδας και Αλεξανδρούπολη F.C.

Γνωρίζοντας καλά την πίεση για τον τερματοφύλακα και το βάρος, που σηκώνει στους ώμους υπερασπιζόμενος τα δοκάρια της ομάδας του, έρχεται να προστεθεί ως νέο μέλος στην οικογένειά μας.

Τον καλωσορίζουμε στο νησί και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, και κάθε ατομική και συλλογική επιτυχία με τη φανέλα του Α.Ο. Πυλίου Κω.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πυλίου Κω

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.