Η «πρώτη» του Α.Ο Πυλίου (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020

Με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά και τη νέα πρόκληση, αυτή τη Γ’ Εθνικής ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου Α.Ο Πυλίου που αν δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό της ΕΠΟ θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο τέλος του Σεπτέμβρη.

Το «παρών» στην σημερινή προπόνηση έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Μπίσα, Τάχος, Σπύρου, Β. Πης) αλλά και κάποιοι μικροί που ανήκουν στον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω και θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους στο στάδιο της προετοιμασίας.

Παρόντες φυσικά ήταν και οι φίλαθλοι της ομάδας που βρίσκονται σταθερά κοντά στον σύλλογο και έχουν την «δίψα» της Γ’ Εθνικής.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος της ομάδας, Πέτρος Κεφαλιανός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου θέλοντας να τους ευχηθεί να έχουν μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να δείξουν εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ. Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είστε όλοι επιλογές της ομάδας που είχε στόχο να έχει στο ρόστερ και καλούς παίκτες αλλά και καλούς χαρακτήρες.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο τεχνικός διευθυντής του Α.Ο Πυλίου, Γιάννης Μανούσογλου που αφού με την σειρά του ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία τόνισε πόσο σημαντικό είναι όλοι να δείξουν συνέπεια και πάθος απ’ την αρχή, ότι καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και όλοι εκεί θα αποδείξουν αν μπορούν να αγωνιστούν, και επισήμανε και εκείνος ότι το τεχνικό τιμ έχει επιλέξει τον καθένα ξεχωριστά να βρίσκεται στο ρόστερ και αυτό πρέπει να γεμίσει με ευθύνη τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είπε ότι είναι κοντά τους για ότι θέλουν και τόνισε στο τέλος πόσο σημαντικό είναι να κρατηθούν τα «στεγανά» που πρέπει στα αποδυτήρια.

Τελευταίος μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Χρυσόπουλους που αφού παρουσίασε το τεχνικό τιμ και τον στόχο της νέας χρονιάς είπε στους ποδοσφαιριστές ότι αυτό που ήθελε η ομάδα, δηλαδή να κρατήσει τους περισσότερους απ’ το περσινό ρόστερ έγινε πράξη ενώ αποκτήθηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές ποιότητας. Ευχήθηκε μια καλή χρονιά για όλους και έδωσα το σύνθημα για δουλειά με το καλημέρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα κινείται μεταγραφικά και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ένας ακόμη τερματοφύλακας και ένα σέντερ φορ.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.