Ανακοίνωσε τον Β. Πη ο Α.Ο Πυλίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Έναν απ' τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του στο νησί απέκτησε ο Α.Ο Πυλίου αφού όπως είχαμε αναφέρει και σε χτεσινό μας ρεπορτάζ ανακοίνωσε και επίσημα τον Βησσαρίων Πη απ' την ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας. Την φετινή σεζόν στην Γ' Εθνική πρέπει να αγωνίζονται δύο αθλητές κάτω των 20 (γεννημένοι απ' το 2000 και μετά) και οι "βυσσινί" περιμένουν πολλά απ' το νεαρό αμυντικό μέσο.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Πυλίου

Ο Α.Ο.Πυλίου Κω, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βησσαρίωνα Πή, πραγματοποιώντας την τέταρτη μεταγραφική κίνηση του σωματείου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021.

Ο ταλαντούχος Κώος ποδοσφαιριστής, γεννηθείς το 2002, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού μέσου. Αν και νεαρός στην ηλικία κατάφερε την περσινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Α’ Κατηγορία Δωδ/σου, να αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στο «κέντρο» της Δόξας Καρδάμαινας, και να είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του.

Η απόκτηση του Βησσαρίωνα αποτελεί συνέχεια της προσπάθειάς μας για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού του Α.Ο. Πυλίου, με ταλαντούχους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές του νησιού μας, στοχεύοντας τόσο στην αξιοποίηση, όσο και στην ανάδειξή τους στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Ταυτόχρονα ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας για την διαχρονικά άψογη συνεργασία, που στοχεύει στην πρόοδο των αθλητών των σωματείων μας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά του με τη φανέλα του Α.Ο. Πυλίου Κω, συνεχίζοντας να είναι συνεπής και ταπεινός, αποτελώντας πρότυπο και για τους υπόλοιπους νεαρούς αθλητές του νησιού μας.

Το Δ.Σ. Α.Ο. Πυλίου Κω

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.