«Κρέμασε τα παπούτσια» του ο Σπύρος Οχτάρας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Μετά από μια πλούσια και γεμάτη καριέρα τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του όσο και εδώ στα Δωδεκάνησα και με αρκετές επιτυχίες, κατακτήσεις τίτλων, γκολ, συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες, ο Σπύρος Οχτάρας αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ασχοληθεί ακόμη μια ενεργά με το κομμάτι της προπονητικής.

Ο 40χρονος φορ ασχολείται ήδη με τις ακαδημίες στην Α.Ε Κω και περιμένει τις εξελίξεις στους «βυσσινί» για να δει που θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ενώ περιμένει να δει και που θα γίνει η νέα σχολή για να πάρει το UEFA B’ (είναι κάτοχος UEFA C’.)

O Οχτάρας όλα αυτά τα χρόνια έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες: Αχαϊκός Γ.Σ Δύμης, Ολυμπιακός Κάτω Αχαϊας, Αχαϊκή, Πυργί Χίου, Ατρόμητος Λάππα, Α.Ε.Ρ.Α Αφάντου, Ηρακλής Μαριτσών, Ευκλής Σορωνής, Ευαγόρας, Αστέρας Παστίδας, Π.Α.Σ. Ασκληπειού, Δόξα Ψίνθου, Δόξα Καρδάμαινας, Α.Ε Κως.

Η δήλωση του:

«Ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου αλλά και τους αντιπάλους μου όπως και όλες τις ομάδες που αγωνιστική. Ήταν τιμή μου που φόρεσα κάθε μια φανέλα».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.