Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ του Α.Ο Πυλίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Με ανακοίνωση της η ομάδα του Α.Ο Πυλίου γνωστοποίησε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μετά την συγκρότηση σε σώμα .

Αναλυτικά :

Συγκροτήθηκε στις 30.06.2020 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας. Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Αθλητικός Όμιλος Πυλίου Κω».

Τούτο συνέβη, ύστερα από γόνιμη και κυρίως ώριμη διαβούλευση, ενώ προηγουμένως τοποθετήθηκαν τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκθέτοντας τις σκέψεις τους για το μέλλον και την πορεία της ομάδας μας, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία τους, αναφορικά με τον τομέα αρμοδιοτήτων, που θα ήθελε ο καθένας να δραστηριοποιηθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σωματείο.

Όλες οι επισημάνσεις των εκλεγμένων μελών του συμβουλίου επί του παραπάνω θέματος, είχαν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Όμως αξίζει να γίνει μια ιδιαίτερη αναφορά στον απερχόμενο Πρόεδρο της ομάδας μας, τον κ. Θεόδωρο Γ. Πάχο, ο οποίος στην τοποθέτησή του σχετικά με την Προεδρεία αυτής της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, επαναδιατύπωσε τη θέληση του, να παραμείνει αρωγός στη νέα αυτή προσπάθεια για την παρουσία του ΑΟ Πυλίου Κω στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, αναλαμβάνοντας ωστόσο πρωτοβουλίες και δράσεις σε μια άλλη, διαφορετική θέση από αυτή του Προέδρου. Έτσι, πρότεινε και έγινε αποδεκτό από όλους μας, να επικεντρώσει τις δυνάμεις του, στη στελέχωση, την αναδιάρθρωση και την ισχυροποίηση των ακαδημιών του ΑΟ Πυλίου Κω, προκειμένου να τύχουν του σεβασμού και της αναγνώρισης που τους αξίζουν. Στόχος που υπήρξε άλλωστε διαχρονικά, τόσο του ιδίου, όσο και όλων εμάς των λοιπών φίλων και μελών της ομάδας. 

Εξίσου ομόφωνη ήταν η υπερψήφιση της υποψηφιότητας του κ. Πέτρου Κεφαλιανού του Αναστασίου, για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού μας Συμβουλίου. Στην πορεία μάλιστα της συνεδρίασης και μετά τη συγκρότηση του Συμβουλίου σε σώμα, ακολούθησε εκ μέρους του νέου Προέδρου του ΑΟ Πυλίου Κω, μια σύντομη, αλλά περιεκτική αναφορά, στους πυλώνες που θα στηριχθούν οι προσπάθειες της νέας αυτής θητείας, στις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν, και στις αρμοδιότητες των τομέων που θα αναληφθούν από τους συμβούλους της ομάδας μας.

Περισσότερα λόγια δεν χωρούν, άλλωστε στόχος τόσο του Προέδρου, όσο και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι να μιλούμε κυρίως μέσω των έργων και της σκληρής δουλειά όλων μας, υπέρ του ΑΟ Πυλίου Κω.

Μετά από αυτές τις αναφορές, ευχαριστώντας τους φιλάθλους και τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα πραγματοποίησης δύο γενικών συνελεύσεων και διενέργειας αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, ανακοινώνουμε τη σύνθεση διετούς διάρκειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου Κω:

1. Πέτρος Κεφαλιανός του Αναστασίου, Πρόεδρος.

2. Θεόδωρος Πίτσης του Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων και λοιπών λειτουργικών χώρων του γηπέδου.

3. Ελευθέριος - Χριστόφορος Σπύρου του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος – Έχων την εποπτεία των οικονομικών του σωματείου και Ταμίας.

4. Αντώνιος Ζαμάγιας του Αριστείδη, Γενικός Γραμματέας.

5. Θεόδωρος Πάχος του Γεωργίου, Υπεύθυνος Ακαδημιών Α’.

6. Αικατερίνη Φουρτούνη του Νικολάου, Υπεύθυνη Ακαδημιών Β’.

7. Στυλιανός Γαλάνης του Δημητρίου, Υπεύθυνος Εκδηλώσεων.

8. Κυριάκος Γερασίμου του Αναστασίου, Μέλος.

9. Νικόλαος Μαστρομιχάλης του Παναγιώτη, Μέλος 

Για το Δ.Σ.

Ο Γενικός Γραμματέας

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.