Το «ευχαριστώ» του Στάθη Γκουντελίτσα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Ο Στάθης Γκουντελίτσας μπορεί να αποτελεί παρελθόν απ' την Δόξα Καρδάμαινας όμως ο ίδιος θέλησε με επιστολή του να πει το δικό του "ευχαριστώ" στον σύλλογο, στους αθλητές, στον κόσμο και σε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα γι' αυτά τα δύο χρόνια που πέρασε στην ομάδα της Καρδάμαινας

Αναλυτικά: 

Ένας κύκλος κλείνει. Ένα πολύ δημιουργικό ταξίδι δύο χρόνων με πολλές χαρές, λύπες και ιδιαίτερα έντονες στιγμές έφτασε στο τέλος του.

Πιστεύω πως έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στο να μεγαλώσει έστω και λίγο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της Δόξας  Καρδαμαινας.

Σ' αυτά τα δύο χρόνια προσπαθήσαμε να παντρεψουμε το παλιό με το νέο, την εμπειρία με  νιάτα και ενθουσιασμό έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο το οποίο θα παίζει δημιουργικό, θελκτικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας χωρίς σκοπιμότητες. Πιστεύω ότι το καταφέραμε. Κερδίσαμε την αναγνώριση και τον σεβασμό των φιλάθλων ακόμα και των αντιπάλων μας όπως αυτό εκφραζόταν μέσα από δηλώσεις τους στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Στα δύο χρόνια αυτά η διοίκηση του κ.Κουτσουφη Μ. και τα άτομα που την απαρτίζουν ήταν άψογη σε όλα . Ταιριάξαμε πιστεύω στους χαρακτήρες και στο χαμηλό  προφίλ  που επιθυμούσαμε να κρατήσουμε. 

Συνεργάστηκα με πολλούς ποδοσφαιριστές που θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς γιατί με βοήθησαν να κρατήσουμε οικογενειακό το κλίμα και να ευχαριστιόμαστε την κάθε προπόνηση , την στιγμή  που δεν πληρωνόταν κάνεις τους. Ηταν μεγάλη μου τιμή να τους προετοιμάζω κάθε βδομάδα.   Θα θελα να πω στους παλιότερους να συνεχίσουν να προσφέρουν και στους νεαρούς να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να  βάλουν ακόμα πιο υψηλούς στόχους με το κεφάλι χαμηλά. Έχουν όλα τα προσόντα. 

Δεν γίνεται όμως να μην αναφέρω τους ποδοσφαιριστές-συνεργάτες -ψυχές της ομάδας: Ζ.Μποιλη και Δ. Παντελή για τις άοκνες υπηρεσίες που προσφέρουν σ αυτή την ομάδα από όποιο πόστο και να τους ζητηθεί. Το μέγεθος της αγάπης τους για την ομάδα δεν είναι μετρήσιμο. 

Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη που παρείχαν αυτά τα δύο χρόνια στο εγχείρημα αυτό και πιστεύω πως αν και στην αρχή υπήρχε δυσπιστία στο τέλος τους κερδίσαμε, πίστεψαν  σε αυτή την ομάδα και ευχαριστήθηκαν καλό ποδόσφαιρο. Φέτος θα τους χρειαστεί η διοίκηση ακόμα περισσότερο. 

Κρατάω τις καλές στιγμές του ταξιδιού αυτού,  στεναχωρημένος που δεν κατέστη δυνατόν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας σ αυτή την δύσκολη και ιδιαίτερων συνθηκών χρονιά που έρχεται με μια ομάδα που ένιωσα κομμάτι της απ την πρώτη στιγμή και εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια. 

Φίλοι μου : Μιχάλη, Ζαχαρία, Δημήτρη, Διαμαντή και Νεκτάριε ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου!!!

Εις το επανιδείν!!!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.