Κυριακή στις 19:00 οι εκλογές του Α.Ο Πυλίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 25 μέρες

Την Κυριακή στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Α.Ο Πυλίου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ».

Στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας στις 14.06.2020 αποφασίστηκε η διενέργεια εκλογών, την Κυριακή 21.06.2020 από ώρα 19:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ., στην αίθουσα της ενορίας του Αγ. Γεωργίου στη δημοτική Κοινότητα Πυλίου του Δήμου Κω,

Α. Για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου, με την επωνυμία «Αθλητικός Όμιλος Πυλίου Κω», και

Β. Για την ανάδειξη Εξελεγκτικής Επιτροπής αυτού.

Στις εκλογές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όλα, τα οικονομικά τακτοποιημένα, τακτικά μέλη του σωματείου που έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο αναγνώρισης (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι την Κυριακή 21.06.2020 και ώρα 18:30 μ.μ. τηλεφωνικά, στο μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, Αντώνιο Ζαμάγια του Αριστείδη (T. 694 7122271).

Από τις 17:00 μ.μ. της ιδίας ημέρας των Αρχαιρεσιών και μέχρι την έναρξη της διαδικασίας, καλούνται τα μέλη μας όπως προσέλθουν στον τόπο διεξαγωγής τους προκειμένου, να ανανεώσουν την ετήσια συνδρομή τους, και να ανταλλάξουμε απόψεις για την ευημερούσα παρουσία του ΑΟ Πυλίου στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδας.

ΠΑΜΕ ΑΟΠ! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.