Σε δύο ομίλους η Α' κατηγορία

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020

Την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας σε δυο ομίλους για το διάστημα των επόμενων δυο χρόνων αποφάσισε η ΕΠΣΔ. Η διοργανώτρια αρχή, η οποία επικύρωσε οριστικά τις βαθμολογίες, αποφάσισε πως είναι προτιμότερο τα επόμενα δυο πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας να διεξαχθούν σε δυο ομίλους, ενώ ο μικτός όμιλος θα επιστρέψει τη σεζόν 2022-2023.

Για την δημιουργία δυο ομίλων, αποφασίστηκε ο προβιβασμός ακόμη τεσσάρων ομάδων (Ακουσίλαος, Δόξα Ψίνθου, Αναγέννηση Έμπωνα, Άγιος Γεώργιος Μαλώνας) από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Η άνοδος των συγκεκριμένων ομάδων προήλθε μετά από διαίρεση των βαθμών και των αγώνων, με σκοπό να μην υπάρξει η παραμικρή αδικία προς τις υπόλοιπες ομάδες.

Επίσης αποφασίστηκε πως δεν θα υπάρξει υποβιβασμός για καμία ομάδα (έτσι παραμένουν και οι Δόξα Καρδάμαινας - Α.Ε Λέρου)ενώ το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους των έντεκα και των δέκα ομάδων αντιστοίχως.

Όσον αφορά την κλήρωση για την ανάδειξη του φετινού κυπελλούχου Δωδεκανήσου, θα διεξαχθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Ένωσης μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.