Στον Ατρόμητο ο Σαρηγιάννης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Το τυπικό της υπόθεσης έχει μείνει για να γίνει ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου και επίσημα ο Σταμάτης Σαρηγιάννης της Αναγέννησης Ασφενδιού ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο «μικροσκόπιο» της ομάδας του Περιστερίου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» μέσα απ’ τις εμφανίσεις του με την μικτή Δωδεκανήσου αλλά και απ’ την συνεργασία που είχε η Αναγέννηση με την ΠΑΕ Ατρόμητος κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιώργου Κορακάκη και να μένει ουσιαστικά μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Το «φλερτ» είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν όταν ο υπεύθυνος του δικτύου σχολών του Ατρομήτου, Τόλης Αποστόλου είχε φιλοξενηθεί απ’ τον τεχνικό διευθυντή της Αναγέννησης, Μπάμπη Ναβροζίδη και ο νεαρός είχε μπει ήδη στο «μπλοκάκι» της ομάδας του Περιστερίου.

Ο μπακ – χαφ των «πρασίνων» αναμένεται το επόμενο διάστημα να μεταβεί στην Αθήνα για τις υπογραφές και θα αγωνίζεται στην Κ-15 του Ατρομήτου την φετινή χρονιά δίνοντας στην συνέχεια στην παράδοση των Κώων στον Ατρόμητο (Μαρίνος, Τριμμάτης).

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.