Όχι στο κύπελλο και από τον Α.Ο Πυλίου , τρέχει για συναντήσεις και γενική συνέλευση

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020

Συνάντηση για το μέλλον του συλλόγου είχε χτες το ΔΣ της ομάδας του Α.Ο Πυλίου που τις επόμενες ημέρες θα έχει μια σειρά από συναντήσεις θέλοντας να προσεγγίσει επιχειρηματίες να έρθουν κοντά στον σύλλογο εξηγώντας το πλάνο και τις υποχρεώσεις της Γ' Εθνικής.

Μάλιστα η ομάδα προτίθεται να πάει σε γενική συνέλευση την επόμενη Κυριακή (εκτός απροόπτου) και ίσως και σε εκλογές - αναδιάρθρωση συμβουλίου θέλοντας να αφήσει χώρο σε όσους θέλουν να μπουν στο νέο Δ.Σ και να στηρίξουν αυτήν την δύσκολη προσπάθεια αφού τα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού δείχνουν ότι η μόνη λύση είναι η συνεργασία πολλών.

Αρχικά μεθαύριο η διοίκηση που ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές με τον Δήμο βλέποντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας και στήριξης έχει προγραμματίσει κάποιες συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν δείξει διάθεση να μπουν στο νέο Δ.Σ. Στην συνέχεια και αφού πρώτα κλείσουν κάποιες υποχρεώσεις της προηγούμενης χρονιάς η ομάδα θα πάει σε γενική συνέλευση θέλοντας να κάνει και μια ενημέρωση στα μέλη του συλλόγου για την συνέχεια και ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Όχι στο κύπελλο

Παράλληλα με τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν χτες έγινε συζήτηση και για το κύπελλο Δωδεκανήσου με τους πρωταθλητές να αποφασίζουν μετά από Ρόδο, Διαγόρα Βατίου και Δόξα Καρδάμαινας να πουν και εκείνοι όχι και να θέσουν εαυτόν εκτός κλήρωσης.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.