Οι προτάσεις του Σ.Π.Π. Δωδεκανήσου προς της ΕΠΣΔ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 24 Μαϊος 2020

Μετά την συνεδρίαση της Ε.Ε. του Σ.Π.Π. Δωδεκανήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαΐου 2020,  με ομόφωνη απόφαση της ελήφθησαν οι παρακάτω προτάσεις που θα προωθηθούν στην ΕΠΣΔ, και ελπίζουμε να συμπεριληφθούν στις νέες προκηρύξεις της νέας περιόδου και αφορούν αποκλειστικά στον ρόλο και στις υποχρεώσεις των προπονητών ποδοσφαίρου.

 Όσον αναφορά τον τρόπο διεξαγωγής πρωταθλημάτων ,καταρτισμό των ομίλων, άνοδο ,υποβιβασμό κτλ δεν θα προτείνουμε κάτι , σεβόμενοι ,την κρίση και την εμπειρία της  διοργανώτριας αρχής όπως και των παραγόντων των συλλόγων.

Ως Σ.Π.Π. Δωδεκανήσου προτείνουμε:

         Υποχρεωτική πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή σε όλες τις κατηγορίες (Α-Β-Γ και υποδομών) .

         Κάρτα προπονητή  εισόδου στον αγωνιστικό χώρο μόνο με βεβαίωση από τον σύνδεσμο προπονητών, αν δεν έχει εκδοθεί βεβαίωση από εμάς, άμεση ανάκληση της.

         Παράταση διάρκειας κάρτας τριετίας από ΕΠΟ. (για τουλάχιστον ένα έτος)

         Αναθεωρητικό σεμινάριο με μειωμένο κόστος κατά    50%.

         Ενημέρωση για συναδέλφους με πιστοποίηση και αν έχουν δικαίωμα για έκδοση κάρτας εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους (ενδεχόμενη μικρή παράταση- 6μηνη και έπειτα οριστική απώλεια ιδιότητας προπονητή ,εφόσον δεν επιτύχουν στην επανεξέταση που θα οριστεί μέσα σε αυτό το περιθώριο).

         Συμμετοχή του πρόεδρου του συνδέσμου προπονητών (τυπική ή άτυπη εφόσον δεν το επιτρέπει το καταστατικό της ΕΠΣΔ) στην επιτροπή πρωταθλήματος και στην επιτροπή καλλιέργειας της ΕΠΣΔ, ούτως ώστε να μεταφέρονται οι προτάσεις των προπονητών και να προτείνονται τρόποι-μέτρα ανάπτυξης του αθλήματος.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.