Εργασίες στο γήπεδο Πυλίου - Δηλώσεις του προέδρου Θοδωρή Πάχου (Pics & Video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020
O πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου κ. Θοδωρής Πάχος και πρόεδρος του Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ, μίλησε στον Στέργο Χατζηστέργο για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Πυλί αλλά και για την άνοδο του Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ, μετά από 3 χρόνια προσπαθειών, στην Γ' Εθνική Κατηγορία.
  
O κύριος Πάχος αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που έχει με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κ. Παναγιώτη ΧατζηχριστοφΉ και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σέβη Βλάχου, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του για τη συνέχιση της στήριξης από τον Δήμο Κω, ιδιαίτερα τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι πολλαπλάσιες λόγω του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου  της Γ' Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
 
Ο κύριος Πάχος σύντομα θα ξεκινήσει μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ, τις επαφές με ανθρώπους που αγαπάνε πρωτίστως το νησί και επιθυμούν να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια για την πρόοδο του κωακού ποδοσφαίρου. Η καλή πορεία της ομάδας θα αποτελέσει μια εξαιρετική διαφήμιση της Κω σε όλους τους τομείς.
 
Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου 
 
 
 
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.