"Να βρεθεί μια λύση που να μην αφήσει πικρία στις ομάδες του βορείου συγκροτήματος"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 09 Μαϊος 2020

Την δική του άποψη σχετικά με τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα με την αναδιάρθρωση στο τοπικό ποδόσφαιρο εξέφρασε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook ο παίκτης - προπονητής της ΑΕΛ , Διαμαντής Τσάτσος.

Αναλυτικά:.

Στα ποδοσφαιρικά μας λίγο και μετά από καιρό... Το πιο πιθανό σενάριο λέει...όμιλος νήσων Α κατηγορία κ άλλοι δυο ομιλοι Α κατηγορίας για τις ομάδες της Ρόδου!!! Μάλιστα!!! Δηλαδή...ο βοριος όμιλος είναι ο πλούσιος,που όλοι θα κάνουν ταξίδια και ομάδες σαν την δικιά μας θα κάνει δηλαδή «μόνο» ταξίδια,όπως πάντα άλλωστε είτε σε Α είτε σε Β κατηγορία...και στην Ρόδο τα παιδιά εκεί να μην κάνουν κανένα ταξίδι...να τους βοηθήσουμε μωρε λίγο!!!

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Α κατηγορία θα υποβαθμιστεί με μια τέτοια λύση,και σίγουρα ομάδες με στόχους που μπορεί να έχουν από τον βόρειο όμιλο (και δεν εννοώ την Λερο) θα παίζουν ουσιαστικά σε ένα πρωτάθλημα β κατηγορίας!!!! Ας βρεθεί μια λύση που να μην αφήσει πικρία για άλλη μια φορά στις ομάδες του βορείου συγκροτήματος,ας μην φανεί άλλη μια φορά πως το πρωτάθλημα είναι για να βολευτούν μόνο ομάδες της Ρόδου!!! Αν δεν μπορούν δηλαδή να κάνουν δυο ταξίδια (σε περίπτωση που γίνουν δυο ομιλοι κ χωριστούν κ οι ομάδες της Ρόδου και οι ομάδες του βορείου συγκροτήματος) τοτε ας δηλώσουν β Ρόδου!! Και το ξαναλέω,δεν μιλαω για το συμφέρον της ομάδας μ!!!

Εμείς με τον έναν η τον άλλον τρόπο έχουμε μόνο ταξίδια!!! Δύσκολη απόφαση για την επς...ας κάνουν πράξη το πιο δίκαιο για όλους...και όλα τα νησιά!! Όπως επίσης για το να πέσουν οι ομάδες της ουράς,οκ για μας είναι δίκαιο κ το αξίζουμε με την απόδοση μας ασχετα που μαθηματικά δεν είχε τελειώσει κάτι...όμως τα καρδαμαινα γτ να πέσουν!!!προσωπικα πιστεύω πως η ομάδα αυτή αξίζει πολύ περισοτερο από άλλες ομάδες που και καλά σώθηκαν!!!

Τελοσπαντων...δύσκολη απόφαση... Και επειδη έχουμε χάσει το ποδόσφαιρο εμένα με νοιάζει να το κερδίσουμε ξανά κ να μπούμε στα γήπεδα...και λιγότερο με νοιάζει η απόφαση!!! Αλλά....η δικαιοσύνη σε κάθε περίπτωση είναι το ιδανικό!!!

Υγ.προσοχη,με όσα λέω δεν θέλω να νομίζουν ομάδες της Ρόδου πως έχω κάτι απέναντι τους...ισα ισα εκτιμώ όλες τις ομάδες κ είναι τιμή να συμμετέχουν όλα τα νησιά σε ένα πρωτάθλημα με ομάδες της Ρόδου στην Α κατηγορία!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.