Υπομονή γιατί έχουμε τρελάνει τις ομάδες

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020

Έχουμε περάσει ένα μεγάλο διάστημα που βρισκόμαστε σε αυτό το περίεργο καθεστώς ή καραντίνα ή πείτε όπως θέλετε και βλέπω ότι σε πολλές περιπτώσεις αρκετοί συνάδελφοι έχουν μπει στην διαδικασία να βγάλουν είδηση ή ειδήσεις σχετικά με τα νέα πρωταθλήματα που αυτήν την στιγμή ουσιαστικά κανείς μας δεν ξέρει με ποιόν τρόπο θα διεξαχθούν.

Και το χειρότερο είναι ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής, ο κάθε παράγοντας έχει την αγωνία του και έχει βαρεθεί να διαβάζει φήμες.  

Είδα τις προάλλες τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος τον κ. Ψέλλα να λέει στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο xxsports.org για τις σκέψεις που υπάρχουν για το νέο πρωτάθλημα ώστε να γίνει ότι καλύτερο οικονομικά για τις ομάδες τη νέα χρονιά. Ούτε τίποτα τελεσίδικο είπε, ούτε ότι θα παρθεί μια απόφαση με το έτσι θέλω. Αντιθέτως είπε χαρακτηριστικά σε συνεννόηση με τις ομάδες και με γνώμονα το γενικό καλό και τα οικονομικά που πλέον θα μας απασχολήσουν όλους.

Και αντί να περιμένουμε να γίνουν οι απαραίτητες επαφές, οι συζητήσεις και να δουν αυτοί που πρέπει τα θετικά και τα αρνητικά γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι και μετά ξανά ότι όλα αυτά όμως είναι υποθέσεις, δεν ξέρουμε ακόμα. Κάνουμε μια υπόθεση.

Υπομονή γιατί έχουμε τρελάνει τον κόσμο που μας διαβάζει. Υπάρχουν κάποια σενάρια που ορθώς παρουσιάστηκαν. Σε συνεργασία με τους παράγοντες (γιατί αυτά βάζουν το χρήμα – όχι οι προπονητές) θα γίνει αυτό που θα θέλουν οι «πολλοί».

Επειδή αρκετοί φίλοι ρωτούν την άποψη μου για τον περιβόητο Όμιλο νήσων θα τοποθετηθώ και εγώ πιο θεωρώ πιο ορθό. Να υπάρχουν δύο όμιλοι με τις ομάδες της Κω μέσα (Α.Ε Κως, Δόξα Καρδάμαινας, Αναγέννηση Ασφενδιού και Α.Ε Λέρου) και να γίνει ένα πρωτάθλημα έτσι με λιγότερα ταξίδια και λιγότερα έξοδα.

Υπομονή…

Τις επόμενες ημέρες θα φιλοξενήσουμε τηλεοπτικά τον κ. Ψέλλα να μας μιλήσει για την αναδιάρθωση.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.