"Δεν συμφωνώ με τον όμιλο Νήσων"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020

Κατά την δημιουργία ενός ομίλου μόνο με ομάδες του βορείου συγκροτήματος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας είναι ο προπονητής της ΑΕ Κω Λεωνίδας Κούτσικας. Αυτό τόνισε με δηλώσεις που έκανε στο news12.gr  .

Συγκεκριμένα, είπε τα ακόλουθα:

«Εμείς σαν ΑΕ Κως θεωρούμε ότι είναι κάτι που ζημιώνει το βόρειο συγκρότημα. Από τη μια πλευρά, την οικονομική, οπωσδήποτε μας ευνοεί γιατί στην ουσία περιορίζει τα έξοδα μας στο μισό αλλά από την άλλη, αγωνιστικά δεν θα έχουμε να κερδίσουμε απολύτως τίποτα. Η δημιουργία ενός ομίλου Νήσων, θεωρώ ότι βολεύει μόνο τις ομάδες της Ρόδου οι οποίες δεν θα έχουν καθόλου ταξίδια να κάνουν πέρα από την Κάρπαθο. Δηλαδή το πρόβλημα των ομάδων της Ρόδου είναι τα δυο επιπλέον ταξίδια που ουσιαστικά θα έχουν τη νέα χρονιά αν το πρωτάθλημα γίνει σε δυο μικτούς ομίλους;»

Ο κ. Κούτσικας, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Πρέπει να δούμε τι τελικά θέλουμε. Θεωρώ ότι τώρα με τον κορωνοϊό μας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για το ποδόσφαιρο μας και να το δούμε αλλιώς. Εκ των πραγμάτων πρέπει να κάνουμε στροφή. Έτσι και αλλιώς εμείς στην ΑΕ Κω στηριζόμαστε περισσότερο σε παιδιά των Ακαδημιών. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις και να δούμε τα δικά μας παιδιά. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και όλες οι ομάδες. Δεν πρέπει να χάσουμε εντελώς το αγωνιστικό επίπεδο κοιτώντας μόνο το οικονομικό. Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και όχι να ρίξουμε εντελώς το επίπεδο».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.