"Περήφανος για τους παίκτες μου, ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μας"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Στην παρθενική του χρονιά σαν προπονητής ανδρικής ομάδας ο Ματθαίος Θωνιάτης κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα αφού η Αναγέννηση Ασφενδιού που έτσι και αλλιώς είχε ξεφύγει απ' τους αντιπάλους της είναι και επίσημα από χτες η πρωταθλήτρια της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων μετά και την απόφαση της ΕΠΟ για λήξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Διαβάστε τα όσα μας δήλωσε ο προπονητής των "πρασίνων" στο giafkasports.gr:

"Δεν ήταν μια εύκολη χρόνια αλλά ήταν πολύ δημιουργική. Το πρωτάθλημα δεν ήταν πρωταρχικός στόχος αλλά το αποτέλεσμα των στόχων που θέσαμε και πετύχαμε. Αυτό το οποίο ήταν το σημαντικότερο για την ομάδα είναι να έχουμε την φιλοσοφία μας ως προς τον τρόπο παιχνιδιού και να πιστεύουμε σε αυτό. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο ειδικά στην αρχή και θα κάνουμε λάθη τα οποία θα είναι μέρος τις διαδικασίας για να γίνουμε καλύτεροι.

Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά τα οποία αν και ερασιτέχνες παρουσίασαν εντυπωσιακή συνέπεια, συγκέντρωση και βελτίωση όλη την χρόνια.

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έχουμε καθημερινά στο γήπεδο και δίνουν την ψυχή τους εθελοντικά κάνοντας ότι περνάει από το χέρι τους για να είμαστε εμείς χαρούμενοι".

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.