Στέλνουν επιστολή για διακοπή οι Ενώσεις

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

Επιστολή στην ΕΠΟ προγραμματίζουν να αποστείλουν οι περισσότερες Ενώσεις απ’ όλη την Ελλάδα εν όψει της 28ης Απριλίου. Πάνω από τις μισές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας, έχουν συντάξει ένα έγγραφο με το οποίο εξηγούν τους λόγους για τους οποίους δεν γίνεται να συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Δεν μπορούμε να παίξουμε, δώστε λύση για να διακοπεί οριστικά η σεζόν», είναι σε γενικές γραμμές το πνεύμα της επιστολής. Την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ, είχε επικοινωνία με κάποιους από τους ομόλογούς του και συμφώνησαν ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν πρέπει και δεν μπορούν να συνεχιστούν. Αυτή θα είναι η γραμμή τους και η λογική λέει ότι θα περάσει.

Πιέσεις προς την ΕΠΟ φαίνεται πως προκύπτουν και από ομάδες της Γ’ Εθνικής που έχουν δηλώσει μέσω των παραγόντων τους ότι δεν πρόκειται να κατέβουν εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα. 

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η ΕΠΣ Δωδεκανήσου δεν συμπεριλαμβάνεται στις Ενώσεις που θα υπογράψουν την επιστολή, παρότι δεν είναι αντίθετη στην ολοκλήρωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, κάτι απόλυτα φυσικό, καθώς, ο πρόεδρός της Παναγιώτης Διακοφώτης είναι μέλος της Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΟ.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.