Περιμένει τις εξελίξεις το Πυλί, κερδίζει πόντους ο Χάσταλης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Τις εξελίξεις σε ότι αφορά την συνέχιση η όχι των πρωταθλημάτων περιμένουν στον Α.Ο Πυλίου για να μπορούν να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Οι "βυσσινί" βρίσκονται στο +6 από τον δεύτερο και έξι αγωνιστικές πριν το τέλος είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Βλέποντας ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θα τραβήξει αρκετά η υπόθεση πρωτάθλημα προσπαθούν σιγά σιγά να κάνουν κάποιες κινήσεις για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε οποιαδήποτε απόφαση πάρει η UEFA.

Σε περίπτωση που τα πρωταθλήματα δεν συνεχιστούν και ολοκληρωθούν ως έχουν με τον Α.Ο Πυλίου να ανακηρύσσεται πρωταθλητής υπάρχει ήδη η σκέψη για το ποιος θα αναλάβει τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Η νέα χρονιά θα βρει τον Δημήτρη Χρυσόπουλο στην Ρόδο για προσωπικούς λόγους (ίσως και επαγγελματικούς) και στο Πυλί έχουν πέσει αρκετά ονόματα στο τραπέζι για την διαδοχή κατάσταση.

Αρκετούς πόντους κερδίζει ο Χρυσόστομος Χάσταλης αφού ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας έχει κερδίσει αρκετούς πόντους την φετινή χρονιά αλλά και με την γενικότερη πορεία του, την δουλειά του και το χαμηλό του προφίλ.

Μάλιστα ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή και δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει μια ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία και περιμένει και αυτός τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες . 

 

Καλό μήνα σε όλους. Φυσικά πρόσκειται για αστείο λόγω της Πρωταπριλιάς. Υγεία σε όλο τον κόσμο.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.