«Πρώτα η υγεία και μετά ποδόσφαιρο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Την δική του άποψη σε ότι αφορά τις σκέψεις που υπάρχουν για την συνέχεια ή όχι των πρωταθλημάτων εξέφρασε μέσω του giafkasports.gr ο προπονητής της Αναγέννησης Ασφενδιού, Ματθαίος Θωνιάτης.

Να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» είναι ουσιαστικά οι πρωταθλητές της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων αφού απομένει μόνο να γίνει και μαθηματική η κατάκτηση όμως έχουμε παιχνίδια μπροστά τους, αυτά του 3ου γύρου του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι μας πριν σχολιάσουμε οτιδήποτε είναι ότι τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από την υγεία. Όσο για το πρωτάθλημα το σημαντικό είναι να γυρίσουμε στα γήπεδα για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Για το τι απόφαση θα πάρουν για το μέλλον των πρωταθλημάτων για μας το ιδανικότερο θα ήταν να συνεχιστεί έστω και αργά. Ειδικά για μας που παίζουμε ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά το σημαντικότερο από όλα δεν είναι ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και ποιος θα πέσει κατηγορία αλλά το να είμαστε στο γήπεδο έστω και αυτές τις λίγες ώρες που μπορούμε και να παίξουμε αυτά τα λίγα παιχνίδια που περιμένουμε τόσο καιρό».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.