Η τοποθέτηση της Α.Ε Κω για τις δηλώσεις του Μανώλη Χατζηφούντα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για τις δηλώσεις του Μανώλη Χατζηφούντα εξέδωσε η ομάδα της Α.Ε Κω. Ο επιθετικός των "βυσσινί" έκανε κάποιες δηλώσεις στο news12.gr με την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου να τον καλεί σε απολογία.

Η ανακοίνωση της Α.Ε Κω

Η Διοίκηση της ΑΕ Κω νοιώθει την υποχρέωση να τοποθετηθεί δημόσια αναφορικά με την από Τετάρτη 11/03/2020 δημόσια τοποθέτηση του αθλητή της ομάδας μας Εμμανουήλ Χατζηφούντα.
 
Πιστεύουμε και πρεσβεύουμε την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου αλλά ταυτόχρονα θεωρούμε ότι αυτή οφείλει να περιορίζεται από το σεβασμό στους θεσμούς και την εμπιστοσύνη στα καταστατικά όργανα της πολιτείας. Το περιεχόμενο των δηλώσεων του αθλητού μας μπορεί να δόθηκε σε στιγμή έντασης , αλλά επ' ουδενί δεν μπορεί να δικαιολογηθούν και να γίνουν αποδεκτές από τη διοίκηση της ομάδας, ουδόλως δε εκφράζουν τη θέση και την άποψή μας για το ποδοσφαιρικό <<γίγνεσθαι >>  της Δωδεκανήσου. Αποδοκιμάζουμε συνεπώς αυτές κατά το μέρος που τυγχάνουν προσβλητικές για τα καταστατικά όργανα της ΕΠΣΔ  και τους θεσμούς του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και δηλώνουμε ότι η εμπιστοσύνη μας σε αυτούς τυγχάνει δεδομένη , επιφυλασσόμεθα δε για τον πειθαρχικό έλεγχο του αθλητού μας. 
 
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ   
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.