Πήρε την πρόκριση η L.F.C. Ιάλυσος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020

Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση τα κορίτσια της L.F.C. Ιάλυσος κέρδισαν με 4-0 το Φιλίνο Κω και ουσιαστικά εξασφάλισαν από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας U16. Η ομάδα της Γιέλενα Ντιμιτρίεβιτς από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι ήταν το «αφεντικό» και πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, πήρε άνετα τη νίκη στο στάδιο «Ανταγόρας».

Η παρουσία ορισμένων κοριτσιών στη γυναικεία ομάδα, έχοντας πρωταγωνιστικό μάλιστα ρόλο, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, αφού είχαν περισσότερες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις, φτάνοντας άνετα στην επικράτηση, στο νησί του Ιπποκράτη. Το σκορ άνοιξε η Παντερή στο 14ο λεπτό, για να κάνει το 0-2 στο 43’ η Κωνσταντίνου.

Στο 50’ η Παντερή και στο 54’ η Παυλή διαμόρφωσαν το τελικό 0-4 για την L.F.C. Ιάλυσος, η οποία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας για το κύπελλο Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας της L.F.C. Ιάλυσος, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου Μιχάλη Κρίγκου, βρέθηκαν στην Κω και συμπαραστάθηκαν στα κορίτσια, που πήραν εύκολα τη νίκη-πρόκριση.

Οι συνθέσεις

ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ (Ελένη Μαμουζέλου): Πέτρου Σ., Παπασεβαστού (64’ Καλυμιαλάρη), Πέτρου Η., Ιντζιρλή, Κορδιστού Π., Ρουστένη (68’ Γιαλάι), Χρηστοφή Ν., Μάρη, Κορδιστού Χ. Αθανασιάδη, Σταματάκη (75’ Χρηστοφή Κ.), Καπίρη.
L.F.C. ΙΑΛΥΣΟΣ (Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς): Φύλλη, Παυλή, Μούκα, Παπαεμμανουήλ, Μουτσάκου, Μάκρα, Κωνσταντίνου, Ιωαννίδου, Μπίλλη (41’ Βολιτάκη) Παντερή, Τελώνη.

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.