Μία αγωνιστική τιμωρία της έδρας για τον Α.Ο Πυλίου, ασέβεια της πειθαρχικής προς τα ΜΜΕ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020

Με μια αγωνιστική τιμωρία της έδρας και πρόστιμο 100 ευρώ τιμωρήθηκε ο Α.Ο Πυλίου (θα εκτίσει με στο επόμενο εντός έδρας είτε με το Βάτι για το κύπελλο είτε με τον Ποσειδώνα Καρπάθου για το πρωτάθλημα) για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών. Παράλληλη η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου εξέθεσε την Ένωση με την απόφαση της να μην τιμωρήσει την Α.Ε.Ρ. Αφάντου για την απαγόρευση μετάδοσης της αναμέτρησης Α.Ε.Ρ.Α - Φοίβος απ' το xxsports.org που είχε την σχετική άδεια απ' την διοργανώτρια αρχή. Δυστυχώς η πειθαρχική δείχνει ασέβεια όχι μόνο προς το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης αλλά σε όλα αφού δημιουργεί ένα δεδικασμένο με λάθος ανάγνωση του πειθαρχικού κώδικα.

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Φ.Α. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤ. – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤ. 29/02 (23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΑΤ.» Κ. ΚΑΛΗΜΕΡΗ  Α.Δ.116333 ποινή τεσσάρων (4) αγωνιστικών, και χρηματικό πρόστιμο σαράντα (40) ευρώ υβριστική συμπεριφορά λόγο  στον διαιτητή (Άρθρο 10’ παρ. 1δ’ περ. Ι  και Άρθρο 10’ παρ. 2ε’ του ΠΚ)
 Φ.Α.ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤ.- Α.Ε.Ρ.Α. 04/03 (22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
Στον ποδοσφαιριστή του «Α.Ε.Ρ.Α.» ΜΙΧ. ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ Α.Δ. 1123421 ποινή μιας (1) αγωνιστικής, παράβαση κανόνων παιχνιδιού (εξήλθε του αγωνιστικού χώρου χωρίς την άδεια διαιτητή) (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του ΠΚ)
•Φ.Α. ΔΟΞΑ ΚΑΡΔ. – Α.Ε. ΚΩΣ 04/03 (ΚΥΠΕΛΛΟ 3η ΦΑΣΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «ΔΟΞΑ ΚΑΡΔ.» ΒΗΣ. ΠΗ Α.Δ. 1381959 ποινή μιας (1) αγωνιστικής αντιαθλητική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή 2Η κίτρινη  (Άρθρο 10’ παρ. 1α’  περ. Ι του Π.Κ.). 
ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 182 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΚΑΡΔ. – ΔΙΓΕΝΗ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ στις 29.02.2020, στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του προπονητή του σωματείου «ΔΙΓΕΝΗΣ» και δη του δηλωθέντος ως Προπονητού αυτού, κ.  ΣΑΣΑ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 06.04.2020 (Άρθρο 23’ παρ. 2α’ του ΠΚ)
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ  ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ
Φ.Α.ΚΛΕΑΝΘΗΣ- ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ 20/02 (22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο «ΚΛΕΑΝΘΗΣ» την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο (2) αγωνιστικές λόγω υποτροπής και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα  (150) ευρώ . (Άρθρο 6’ παρ. α’  και β’ του ΠΚ).
Φ.Α.ΑΕ ΔΙΑΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ  (22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΕ ΔΙΑΣ» την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ . (Άρθρο 6’ παρ. α’  και β’ του ΠΚ).
Η Πειθαρχική Επιτροπή σχετικά με τη μη τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα «Α.Ε.Ρ.Α.-ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ», στις 16.02.2020, απαλλάσσει την ομάδα του «Α.Ε.Ρ.Α.» από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 06.04.2020 (Άρθρο 23’ παρ. 2α’ του ΠΚ)

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.