Περί … Αρχοντούλη ο λόγος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Πριν καλά καλά σβήσει το μελάνι απ’ τα όσα έγιναν χτες στο Πυλί ανάμεσα σε Α.Ο Πυλίου και Ηρακλή Μαριτσών οφείλω να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους. Πάνω στην ένταση της στιγμής του δεύτερου γκολ απ’ τον Γιάννη Αρχοντούλη αναφέρθηκε στα "μύρια όσα" έχει ακούσει ο έμπειρος αμυντικός στο Πυλί σκεπτόμενος περισσότερο σαν μέλος του τεχνικού τιμ και επηρεασμένος απ’ τα όσα «ακούσαμε» από συγκεκριμένους ανθρώπους με την απόκτηση του.

Ζητώ λοιπόν δημόσια συγνώμη απ’ τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο Πυλίου που άδικα τους πήρε όλους η μπάλα όμως η δική μας η στιγμή μένει στον αέρα και κρίνεται. Όσο για τους υπόλοιπους που δεν είναι πάνω από 4-5 σας ….. ο Αρχοντούλης.

Φυσικά και ο ίδιος δεν επηρεάζεται από τέτοιες καταστάσεις και από τέτοιο συμβάντα. Αλίμονο αν ο Αρχοντούλης που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα και έχει παίξει σε έδρες και έδρες να λυγίσει απ’ την κριτική κάποιων «λίγων».

Για το ματς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο απ’ ότι έγινε. Ο Α.Ο Πυλίου ήταν καλύτερος σε αυτό το ματς και δίκαια επικράτησε με 2-1. Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε δουλειά και εμείς οι δημοσιογράφοι.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.