Η απάντηση του Α.Ο Πυλίου στον Ηρακλή Μαριτσών

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στις δηλώσεις του προέδρου του Ηρακλή Μαριτσών εξέδωσε η ομάδα του Α.Ο Πυλίου.  Δείτε αρχικά την ανακοίνωση των "βυσσινί" και στην συνέχεια τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Παπαδημήτρης.

Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του προέδρου του Ηρακλή Μαριτσών για μαθήματα ηθικής και ευ αγωνίζεσθε σε ότι αφορά το χτεσινό παιχνίδι. Μάλιστα μας έκανε εντύπωση που παρότι χτες πρώτοι καταδικάσαμε τα όποια γεγονότα και η ομάδα των Μαριτσών έβγαλε δελτίο τύπου αποφάσισε σήμερα να επανέλθει θέλοντας προφανώς να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων.
Σε ένα ματς τίτλου με 600 και πλέον άτομα στο γήπεδο, είναι λογικό και επόμενο να υπάρχουν 2-3 ανεγκέφαλοι οι οποίοι ήδη έχουν εντοπιστεί και έχουν αποκλειστεί απ' τις επόμενες δραστηριότητες της ομάδας.
Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηρακλή και στην διοίκηση της που όπως και η δική μας προσπαθεί για το καλύτερο σε ένα χωριό.
Σταματάμε εδώ γιατί θα καταντήσουμε γραφικοί!
Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ !!

Μανώλης Παπαδημήτρης

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών Μανώλης Παπαδημήτρης ανέφερε τα εξής μετά το χθεσινό ματς στο Πυλί. ''Ως πρόεδρος της ομάδας μου, θα ήθελα να αναφέρω τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν χθες στο παιχνίδι εκτος εδρας που είχε η ομάδα στο νησί της Κω! Το καλωσόρισμα της ομάδας στο γήπεδο ήταν υπό το πέταγμα των κροτιδων μεσα στα αποδυτηρια μας ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο ατύχημα! Στην συνέχεια δεχόμασταν υβριστικά σχόλια για τους παίχτες της αποστολής μας για το συμβούλιο μας αλλά και για τους φιλάθλους που ήρθαν μαζί μας. Η εξεδρα μας ήταν όλη και όλη 15 άτομα, όταν η ομάδα μας ισοφάρισε στο 1-1 και σηκωθηκαμε να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας. Σηκώθηκε ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας και έκανε παρατήρηση και οι φίλαθλοι τους έριχναν μπουκάλια και νερά 400 φίλαθλοι εναντίων 15 οπαδών και 18 παικτών! Όταν τελείωσε ο αγώνας οι φίλαθλοι μας έκαναν επίθεση στα αποδυτήρια και έσπασαν το παράθυρο, ευτυχώς δεν υπήρχε ατύχημα η διοίκηση έπρεπε να προφυλάξει και να απομακρύνει τους φιλάθλους μας αλλά αντί αυτού έβριζε και τσακωνοταν με τους παίκτες μας! Όλοι οι παράγοντες των ομάδων πρέπει να μάθουν το ευ αγωνίζεσθαι, τον πρωταθλητισμό πρέπει να τον χαιρόμαστε είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε με αυτές τις κινήσεις ο αθλητισμός δεν πάει μπροστά και πάει πίσω και τους νέους αντί να τους μαθαίνουμε πράγματα για να τους φερουμε κοντα μας τους διωχνουμε! Σαν πρόεδρος της ομάδας όσο θα ασχολούμαι με τον αθλητισμό θα λέω και αυτα που κανουν καλο στον αθλητισμό αλλά και αυτά που κάνουν κακό έτσι ώστε να γινόμαστε καλύτεροι! Εγώ και η διοίκηση μου σεβόμαστε τους φιλοξενούμενους το έχουμε αποδείξει άλλωστε! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία! Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για το πάθος που έχουν για την ομάδα τους και για το όπως έπαιξαν στον αγωνα, Ευχαριστώ επίσης και τον προπονητή μας Κώστα Πάττα''!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.