Κύπελλο Ελλάδας γυναικών Κ-16: Στον 4ο όμιλο L.F.C. Ιάλυσος και Φιλίνος Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Δύο ομάδες της Δωδεκανήσου θα συμμετάσχουν στον αναπτυξιακό Κύπελλο Ελλάδας γυναικών Κ-16 που διοργανώνει η ΕΠΟ. Ο λόγος για την L.F.C. Ιάλυσος και τον Φιλίνο Κω που τοποθετήθηκαν στον 4ο όμιλο, ο οποίος θα συμπληρωθεί με ακόμα δύο ομάδες από την Αθήνα έπειτα από κλήρωση. Σ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, L.F.C. Ιάλυσος και Φιλίνος, κατέθεσαν από κοινού αίτημα στην ΕΠΟ, το οποίο έγινε αποδεκτό, και θα τεθούν αντιμέτωπες σε διπλά παιχνίδια (εντός και εκτός έδρας) με την ομάδα που θα προκριθεί να βρίσκει στον δρόμο της τον νικητή του άλλου ζευγαριού από τις ομάδες που θα κληρωθούν στον 4ο όμιλο.

Οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι αναμετρήσεις, αλλά και οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τον 4ο όμιλο, θα γνωστοποιηθούν στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΕΠΟ, όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία με την ακόλουθη ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση του αναπτυξιακού Κυπέλλου Γυναικών Κ-16. Στις 10:00 θα προηγηθεί κλήρωση μεταξύ των αθηναϊκών ομάδων για τη συμπλήρωση των ομίλων 4, 5 και 6».

dimokratiki.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.