«Αφήστε μας να κάνουμε την προσπάθεια μας»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Την δική του τοποθέτηση σε ότι αφορά το θέμα της διαιτησίας και τα παράπονα που έκαναν Α.Ε.Ρ. Αφάντου και Κλεόβουλος Λίνδου στα τελευταία παιχνίδια με την Δόξα Καρδάμαινας έκανε ο επί χρόνια αρχηγός της Δόξας Καρδάμαινας, Δημήτρης Παντελής.

Αναλυτικά:

Καλημέρα φίλε Γιώργο θα ήθελα να αναφέρω κάτι που βλέπω τώρα τελευταία. Στα δύο τελευταία παιχνίδια εντός έδρας της ομάδας μου της Δόξας Καρδάμαινας το ένα με Α.Ε.Ρ.Α και το άλλο με Κλεόβουλο καταφέραμε να πάρουμε 4 βαθμούς. Αυτό που ήθελα να επισημάνω στις διοικήσεις των ομάδων αυτών οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν για τις διαιτησίες που είχαν.

Όπως ξέρεις έπαιξα πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και τα μάτια μου έχουν δει πολλά και έχω ζήσει αρκετά. Στο παιχνίδι με τον Α.Ε.Ρ.Α η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν κατάφερε να πάρει ότι τις άξιζε. Οι κύριοι οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το συγκεκριμένο ματς πρέπει να ξέρουν ότι σε κάθε αμφισβητούμενη φάση δεν μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές, προπονητής και παράγοντες καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, με την ανοχή των όποιων διαμαρτύρονται.

Η συγκεκριμένη ομάδα κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί έξω – έσω αγωνιστικά υπό την ανοχή βέβαια της ΕΠΣΔ. Για το παιχνίδι της Κυριακής στο οποίο η ομάδα μας κέρδισε δίκαια θα ήθελα να πω στην διοίκηση της ομάδας του Κλεόβουλου ότι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα πάντα θα υπάρχουν φάσεις, αμφισβητούμενες και φυσικά όταν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε πάντα φταίει ο διαιτητής και ποτέ εμείς γιατί δεν παίξαμε καλά.

Τα τελευταία τρία χρόνια το ποδόσφαιρο στην Κω έχει ανέβει επίπεδο αγωνιστικό και αυτό φαίνεται με τις τρεις παρουσίες των ομάδων (Πυλίου, Δόξας, Α.Ε Κως) στην Α’ κατηγορία οπότε κύριοι στην απέναντι πλευρά αφήστε μας να κάνουμε την προσπάθεια μας είτε αυτό είναι άνοδος είτε σωτηρία.

Ξέρουμε ότι τα τρία ταξίδια στο νησί μας σας επιβαρύνει, Με την Λέρο μάλιστα φέτος τέσσερα ταξίδια αλλά εμείς έχουμε 12 και δεν κάνουμε παράπονο, το θέλουμε γιατί έχουμε ανέβει επίπεδο.

Ευχαριστώ πολύ και καλές αποκριές.

Δημήτρης Παντελής

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.