Ο Χρήστος Αρβανιτογιάννης νέος Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία του Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού. Παραμένει κοντά στην ομάδα ο Ναβροζίδης.

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

Με ανακοίνωση της , η Διοίκηση του Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού , γνωστοποιεί πως , ο Χρήστος Αρβανιτογιάννης θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού με τον μέχρι τώρα Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας, κ.Χαράλαμπο Ναβροζίδη (φώτο) καθώς ο τελευταίος τον τελευταίο καιρό , δεν βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και της απασχόλησης τους με τα κοινά.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ.Γεώργιος Ξενικός αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης της ομάδος εκφράζουν τις βαθιές τους ευχαριστίες στον κ.Χαράλαμπο Ναβροζίδη , καθώς η μέχρι τώρα προσφορά του ήταν καθοριστική στην ανάπτυξη του Συλλόγου και χαίρονται ιδιαίτερα που η προσφορά του στον Σύλλογο συνεχίζεται, ενώ δηλώνουν σίγουροι πως ο νέος Τεχνικός Διευθυντής κ.Χρήστος Αρβανιτογιάννης είναι κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει τα ηνία της Ακαδημίας την δεδομένη χρονική, καθώς η δουλειά του στην ομάδα μας και η μεθοδικότητα του, έχει ήδη ξεχωρίσει από τα δύο πρώτα χρόνια συνεργασίας μας.

Η δήλωση του μέχρι σήμερα Τεχνικού Διευθυντή κ.Χαράλαμπου Ναβροζίδη:

Θα ήθελα κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στην Τεχνική Ηγεσία της Ακαδημίας του Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Διοίκηση του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη και να της ευχηθώ καλή συνέχεια , δεσμευμένος ότι παραμένω κοντά στην ομάδα.

Επιπροσθέτως ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους συνεργάτες μου, που με τους περισσότερους συμπορευθήκαμε στον χώρο του ποδοσφαίρου για σχεδόν 5 χρόνια, τους αθλητές και τους γονείς, για τις μαγικές στιγμές που μου χάρισαν και για την αγάπη που εισπράττω σε κάθε μας συνάντηση , ένα συναίσθημα που με τον καιρό δεν χάνεται.
Ανέλαβα την Ακαδημία σε μια κομβική χρονική στιγμή αλλά σίγουρα με μια καλή βάση από τους προκατόχους μου, με τους συνεργάτες μου πιστεύω ότι καταφέραμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε όλους τους τομείς και αυτό σίγουρα ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τον τρόπο προσέγγισης της Διοίκησης της ομάδος, για αυτό και στην τελευταία μας συνάντηση δεσμεύτηκα να είμαι κοντά τους και στην συνέχεια, ιδιαίτερη όμως είναι η χαρά μου που η άποψη μου για την συνέχεια της Ακαδημίας εισακούστηκε όπως αυτό έγινε και σε ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος. Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν αφήνω την σκυτάλη πρωτίστως σε έναν ικανό προπονητή και άξιο παιδαγωγό καθώς αυτά έχουν ιδιαίτερη σημασία και δευτερευόντως σε έναν ξεχωριστό φίλο, γιατί ο Χρήστος Αρβανιτογιάννης είναι ένας πραγματικός φίλος.

Η προσφορά μου στον αθλητισμό δεν τελείωσε και δεν θα μπορούσε με τίποτα να τελειώσει, τώρα αρχίζει , αυτή άλλωστε στην παρούσα φάση και έπειτα από δική μου επιλογή κρίθηκε και θα ξανακριθεί από την Τοπική Κοινωνία.
Από άλλο μετερίζι συνεχίζουμε.

Ιδιαίτερες ευχές για την συνέχεια στους ξεχωριστούς φίλους και Συνεργάτες. Γεώργιο Διώτη, Παντελή Ζαμάγια, Καλλιόπη Πιπέρη, Κώστα Σαρηγιάννη και Ματθαίο Θωνιάτη, πιστεύω ακράδαντα ότι είστε οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση , ενώ ξεχωριστές ευχές για την άνοδο θέλω να δώσω στο αντρικό τμήμα. Τέλος δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον άνθρωπο του γηπέδου , αυτόν που είναι εκεί για εμάς πριν από εμάς και που η ζωή του είναι συνδεδεμένη με μοναδικό τρόπο με την ομάδα , τον κ.Νικήτα Χατζηβασίλη.

Θα είμαι δίπλα σας.

Με απεριόριστη εκτίμηση.
Χαράλαμπος Ναβροζίδης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.