Ημερίδα με τον υπεύθυνο ακαδημιών της ΑΕΚ, Ηλία Κυριακίδη απ' την Α.Ε Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019

Το διήμερο 19 και 20 Νοεμβρίου  θα επισκεφτεί την ακαδημία της Α.Ε. Κω, ο υπεύθυνος του δικτύου Ακαδημιών της Α.Ε.Κ., Ηλίας Κυριακίδης. Μάλιστα ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του διημέρου ορίζεται ως εξής

Την  Τρίτη 19/11/2019: Ο κ. Κυριακίδης, θα παρακολουθήσει τις προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας από 18:00 έως 21:30 στο γήπεδο Φιλίνος και 15:30- 16:30 στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας.

Την Τετάρτη 20/11/2019: 

στις 15.00, στην αίθουσα του  ξενοδοχείου Κως, ο κ. Κυριακίδης θα έχει συνάντηση με τους προπονητές της ακαδημίας. 

στις 16:30-17:30,στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Κω, ο κ. Κυριακίδης  θα συναντήσει  τους γονείς όλης της Ακαδημίας και θα παρουσιάσει  την φιλοσοφία της ΑΕΚ Αθηνών σχετικά με τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου ,αλλά  και την ανάπτυξη του αθλήματος. 

17:30-18:30: Ομιλία –εισήγηση του νέου εξωτερικού  συνεργάτη και υπευθύνου του τμήματος ατομικών προπονήσεων  της Ακαδημίας μας, κ. Δέδε  Αθανασίου , καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα  στο ποδόσφαιρο , διπλωματούχο προπονητή  ΟΥΕΦΑ των σχολών προπονητών της ΕΠΟ  (ατομικές προπονήσεις και αναγκαιότητά τους  , νέα επιστημονικά δεδομένα, κατάλληλη ηλικία έναρξης  προπονήσεων , συχνότητα προπονήσεων, τρόποι μεγιστοποίησης αθλητικής απόδοσης).

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους γονείς.

Σας παρακαλούμε να τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας, μία εκδήλωση  η οποία θα αποτελέσει  και ευκαιρία για την ενημέρωση της  ποδοσφαιρικής προόδου των παιδιών σας από τους προπονητές τους 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.