Συλλυπητήρια των ομάδων για τον άδικο χαμό του Μιχάλη Πέρου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Μετά την είδηση του χαμού του Μιχάλη Πέρου οι ομάδες με ανακοινώσεις τους εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον 18χρονο τερματοφύλακα.

Α.Ο Πυλίου

«Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Α.Ο Πυλίου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό του 18χρονου αθλητή του Νικαγόρα, Μιχάλη Πέρου. 

Α.Ε Κως 

«Ο πρόεδρος, η διοίκηση και όλα τα μέλη της Α.Ε Κω εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια 18χρονου Μιχάλη Πέρου που τόσο άδικα έφυγε απ’ την ζωή».

Καλυμνιακός

«Η οικογένεια του Καλυμνιακού συλλυπάται τόσο την ομάδα του Νικαγόρα όσο και την οικογένεια του Μιχάλη Πέρου που τόσο νωρίς έφυγε απ’ την ζωή»

Δόξα Καρδάμαινας

«Η Δόξα Καρδάμαινας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Πέρου, είναι απ'τις στιγμές που σε αφήνουν άφωνο και βαθύτατα θλιμμένο. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια».

Αντίμαχος

"Ο Α.Σ Αντίμαχος, οι αθλητές και η διοίκηση του συλλόγου θέλει να εκφράσει την θλίψη της για τον χαμό του 18χρονου, Μιχάλη Πέρου. Καλή δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του".

Αναγέννηση Ασφενδιού
"Σύσσωμη η Διοίκηση, το Επιτελείο και οι αθλητές του Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Μιχάλη Πέρου και στην ομάδα του , Α.Σ. Νικαγόρα Κεφάλου".
ΠΑΟΚ ΚΩ
Η Oiκογένεια του ΠΑΟΚ ΚΩ ενώνει τα συλλυπητήρια της, με την θλίψη όλης της αθλητικής οικογένειας του νησιού μας, για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του Νικαγορα Μιχάλη Πέρου.
Α.Ε Λέρου 
Ο πρόεδρος , ο προπονητής και όλα τα μέλη του συλλόγου της Α.Ε Λέρου εκφράζουν τα θερμά του συλλυπυτήρια στην οικογένεια του Νικαγόρα και στους οικείους του αδικοχαμένου Μιχάλη Πέρου.
Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω
Οι προπονητές , οι αθλητές και όλοι οι φίλοι του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του 18χρονου αθλητή του Νικαγόρα Μιχάλη Πέρου. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του. 
Ξάνθος Πάτμου 
Ο Α.Σ Ξάνθος Πάτμου εκφράζει την θλίψη του για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή του Νικαγόρα , Μιχάλη Πέρου. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.
Α.Ο Βαθύ 
Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Βαθύ θέλουν να εκφράσουν την θλίψη τους προς την οικογενεια του Νικαγόρα για τον άδικο χαμό του αθλητή Μιχάλη Πέρου.
ΕΠΣ Δωδεκανήσου
Με μεγάλη θλίψη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε,  τον  άδικο χαμό του 18χρονου αθλητή του Νικαγόρα, Μιχάλη Πέρου.  Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, για τη μεγάλη τους απώλεια καθώς και στην οικογένεια του «ΝΙΚΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΟΥ».
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.