Νέα διοίκηση, νέοι στόχοι και αλλαγή ονόματος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί, η γενική συνέλευση – εκλογές της Α.Ε ΔΙ.ΑΣ με την παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας.

Αρχικά η απερχόμενη διοίκηση έκανε έναν απολογισμό της διετίας σε ότι αφορά τόσο τους στόχους όσο και τα οικονομικά στοιχεία κρατώντας τα θετικά όπως την κατάκτηση του κυπέλλου Δωδεκανήσου αλλά και την παρουσία της ομάδας στο κύπελλο Ελλάδος.

Στην συνέχεια έγινε μια ανοιχτή συζήτηση ουσιαστικά για την ερχόμενη χρονιά, με την ομάδα να βάζει στόχο την καλή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, χωρίς να είναι σε πρώτο πλάνο φυσικά η διεκδίκηση του τίτλου. Περισσότερο ο πρωταρχικός στόχος φάνηκε να είναι οι σωστές βάσεις σε ότι αφορά τις ακαδημίες του συλλόγου.

Στο «τραπέζι» έπεσε και η αλλαγή του ονόματος αφού ουσιαστικά δεν υφίσταται καμία συνένωση με τον Αντίμαχο και την άλλη Κυριακή στις 19:00 θα γίνει γενική συνέλευση για να αποφασιστεί και επίσημα με το Α.Ο Πυλίου να φαίνεται επικρατέστερο.

Νέος πρόεδρος της ομάδας είναι ο Νίκος Μαστρομιχάλης. Τα περισσότερα μέλη της προηγούμενης διοίκησης παρέμειναν σε άλλες θέσεις ενώ προστέθηκαν και νέοι σύμβουλοι.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ

Πρόεδρος: Νίκος Μαστρομιχάλης

Α’ αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος για το γήπεδο : Θοδωρής Πίτσης

Β’ αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος για τα οικονομικά: Θοδωρής Πάχος

Γραμματέας: Ακύλλας Τάσος

Ταμίας: Φορόζη Γεωργία

Σύμβουλοι – Υπεύθυνοι ακαδημιών: Παλαπάνης Ηλίας , Σπύρου Λευτέρης.

Υπεύθυνος τύπου: Γιώργος Πίτσης

Σύμβουλοι: Χατζηβασίλης Σάββας, Πίτσης Μιχάλης, Μαρίνος Μιχάλης, Καμπουράκης Σταμάτης, Ζαμάγιας Αντώνης, Καραθωμάς Θανάσης, Κεφαλιανός Αναστάσης. 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.