Θρίαμβος για τον Φιλίνος στην Ρόδο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018

Θρίαμβος για τον Φιλίνο Κω, απίστευτο ''χαρακίρι'' για τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.! Η ''νεοφώτιστη'' κωακή ομάδα κέρδισε με 4-2 τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Β' Κατηγορίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι και ειδικά το α' ημίχρονο ήταν πραγματική ''μαγική'' εικόνα, αφού ο Φιλίνος με μία και μόνο ευκαιρία κατάφερε να πετύχει... τρία γκολ. Και τι εννοούμε; Η τερματοφύλακας του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. Βασιλειάδου βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και ευθύνεται αποκλειστικά και για τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η ομάδα της.

Την ίδια ώρα που οι αθλήτριες της ροδίτικης ομάδας έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, ο Φιλίνος σκόραρε χωρίς να κάνει... ευκαιρία. Στο 0-1, η Βασιλειάδου προσπάθησε να τριπλάρει στη μικρή περιοχή την επιθετικό της κωακής ομάδας, η οποία της έκλεψε τη μπάλα και άνοιξε το σκορ. Στο 0-2, η τερματοφύλακας του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια της σε κόρνερ του Φιλίνου και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου έγινε το 0-3, αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια της. Στο β' ημίχρονο, οι Κώες πέτυχαν και τέταρτο γκολ, αφού η μπάλα της έφυγε και πάλι μέσα από τα χέρια σε κόρνερ, ενώ οι Ροδίτισσες μείωσαν στο τελικό 2-4, χωρίς όμως να μπορέσουν κάτι καλύτερο. Εξαιρετική εμφάνιση από την τερματοφύλακα του Φιλίνου Σταμόγλου, η οποία στο α' ημίχρονο κατέβασε τα ''ρολά''... Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. Γιάννης Κουμέντος ήταν τιμωρημένος από την Π.Ε. της Ε.Π.Ο. και παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα.

Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.: Βασιλειάδου, Κοτσάνη, Λυμπεροπούλου (46’ Μουστάκα, 82’, λ.τ. Βιτζηλαίου), Κουλουμπή, Εμπετζά (80’ Κατσαρέα), Παντέρη, Μάκρα, Μπουλαφέντη (37’ Κουτούζου), Ματθαίου, Κουγιού, Κωνσταντίνου.

ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ (Ελένη Μαμουζέλου): Σταμόγλου, Κιάρη, Ντέλου, Ξανθοπούλου, Τριμμάτη (72’ Πέτρου), Σαρρή (48’ Ράλλη), Κορκή, Κοσμίδου (82’ Ιντζιρλη), Νικολοπούλου, Τσικούρη, Καραβοκυρού.

Πηγή: 12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.