Σε τουρνουά Junior στην Κω ο Κλεάνθης Παραδεισίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Ο Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου θέλοντας να δώσει ότι καλύτερο μπορεί στα παιδιά της ακαδημίας του διοργανώνει ταξίδι στην Κω για συμμετοχή σε τουρνουά Junior. Συγκεκριμένα μετά την απόφαση μας για την διοργάνωση του ταξιδιού επικοινωνήσαμε με την ακαδημία του Ανταγόρα Κω ο οποίος μετά χαράς θα είναι ο οργανωτής του τουρνουά.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι και ο Ανταγόρας ανήκει και αυτός στο δίκτυο ακαδημιών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών. Το τουρνουά είναι φιλικού χαρακτήρα και θα συμμετέχουν οι εξής ακαδημίες: Ανταγόρας Κω, Αναγέννηση Ασφενδιού, Α.Ε. Κως, Αθλοπαιδιές Κω, Ξάνθος Πάτμου και Αργοναύτες Καλύμνου.

Πιστεύουμε πως τέτοιου είδους εμπειρίες δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα να ζήσουν την διαδικασία μιας αποστολής, να καταλάβουν τις υποχρεώσεις τους και να ευχαριστηθούν αυτό που αγαπάνε. Τέλος δίνουμε υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε για το καλύτερο και για την βελτίωσή μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Ανταγόρα και ιδιαίτερα τον Χαράλαμπο Ναβροζίδη για την διοργάνωση και τις υπόλοιπες ακαδημίες για την συμμετοχή.

Κλεάνθης Παραδεισίου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.