Εντυπωσιακή νίκη για τον Ξάνθο Πάτμου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Όπως συνηθίζει στα τελευταία του παιχνίδια ο Ξάνθος είναι εντυπωσιακός επιθετικά κάτι το οποίο έδειξε και σήμερα αφού για την 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων η ομάδα της Πάτμου επικράτησε με 5-1 του ΠΑΟΚ Κω που ταξίδεψε με 11 ποδοσφαιριστές.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι απ’ το ξεκίνημα του παιχνιδιού και κατάφεραν νωρίς να ανοίξουν το σκορ με τον Χατζησταμούλο ενώ ο Νεόπουλος έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ Κω προσπάθησε μετά το 2-0 να ισορροπήσει αλλά πριν το τέλος του πρώτου μέρους δέχτηκε και τρίτο τέρμα με τον Γαμπιεράκη να δίνει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Κω ξεκίνησε καλύτερα και κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Κώστα Καίσερλη αλλά και πάλι ο Ξάνθος ανέλαβε την πρωτοβουλία και με δύο γκολ από Χατζησταμούλο και Τσάπαλη έφτασε στο εντυπωσιακό 5-1.

Ο κορυφαίος

Ο Αλέξανδρος Χατζησταμούλος ήταν μόνιμη απειλή για την άμυνα του ΠΑΟΚ Κω και κατάφερε με δύο δικά του τέρματα να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Ωραιόπουλος, Βουλγαράκης και Κορώνης.

Οι συνθέσεις

Ξάνθος Πάτμου: Ήλιου, Γρυλλάκης, Πανούσης, Κασιδιάρης, Γαμπεριάκης, Ταμπούτσκιν, Χατζησταμούλος, Νεόπουλος, Τσάπαλης, Ριβάλντο.

ΠΑΟΚ Κω: Τυράς, Κατσιούλης, Καματερός, Ξυπολιτάς Γ., Στεργαλλάς, Καλαμπόκης Β., Αρβανιτογιάννης, Καίσερλης, Χιούσι, Κοτσάκι, Χονδρομπίλας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.