Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Ξάνθο Πάτμου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

Το Α. Σ ΞΑΝΘΟΣ λαμβάνοντας γνώση για την πειθαρχική τιμωρία που επεβλήθη εκφράζει την απορία του και ταυτόχρονα την αγανάκτηση του. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ συνεδρίασε με σκοπό την εξοντωτική ποινή του σωματείου,η ποινή αυτή είναι προσβολή για το σωματείο, τους αθλητές, τους φιλάθλους και γενικότερα όλο το νησί της Πάτμου.

Ενημερωτικά προς όλους να πούμε ότι μας άφησε άφωνους η κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Α. Ο ΒΑΘΥ με σκορ 3:0,αφαίρεση 3 βαθμών και 500€ πρόστιμο. Ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο τέτοια φαινόμενα. Ενα πρωτάθλημα με 8 ομάδες, με συνεχείς μετακινήσεις προς ολα τα νησιά, με τεράστια έξοδα, όχι για την πληρωμή των παικτών αλλά για τις ανάγκες του ταξιδιού, με υπερβολική κούραση, με συνεχή αδικία απο διαιτητές και επιτροπές, με λάθος προσέγγιση του όρου αθλητισμός. Η ποινή που επεβλήθη είναι η πιο εξοντωτική όλων των ετών.Εδω έρχονται τα ερωτήματα μας, βέβαια θα μείνουν αναπάντητα, ποία η θεση της πειθαρχικής οταν υπάρχει ξυλοδαρμός διαιτητών, παικτών, φιλάθλων; Ποια η επιβράβευση τόσων ετών για τη σωστή διεξαγωγή των υποχρεώσεων μας; Απολύτως καμία, γιατί θεωρείται δεδομένη, το δεδομένο όμως είναι για ομάδες που έχουν να παίξουν 10  αγώνες στο νησί τους και 4 εκτός αυτού, τι γίνεται όμως όταν πρέπει να συμβεί το αντίθετο; Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκε ομάδα σε πλοίο με 7 μποφόρ να ταξιδέψει 5 ωρες; Με 3-4 ανήλικα παιδιά και την ευθύνη αυτών; Με τους γονείς των παιδιών να μην τους επιτρέπουν να ταξιδέψουν πολλές φορές από φόβο.

Με ανάλογες συμπεριφορές και αδικίες το σωματείο του Α.Ο .Λειψιωτων δε συμμετέχει πλέον στα πρωταθλήματα,πολύ φοβόμαστε οτι μας οδηγείτε στην ίδια κατάσταση. Εδω να σας υπενθυμίσω παλαιότερες αποφάσεις τις πειθαρχικής για μη μετάβαση ομάδων απο την Κω προς Πάτμο για μήνες ολόκληρους. Η απόφαση ήταν ενα χαϊδεμα στα αυτιά και η προτροπή να τα βρείτε μεταξύ σας, εδω βέβαια ερχόμαστε στο άλλο κομμάτι της ιστορίας και βέβαια χρίζει συγχαρητηρίων η ομαδα του Α. Ο ΒΑΘΥ για τις ενέργειες του προκειμένου να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά,φοβούμενοι πιθανόν μη χάσουν την άνοδο.

Ζητάμε συγνώμη για την επιστολή διαμαρτυρίας αλλα τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να ακολουθήσει και άλλη με την απόφαση για την συνέχιση στο πρωτάθλημα η όχι.καλη συνέχεια στις προσπάθειες για εξυγίανση του πρωταθλήματος και ελπίζουμε με την τιμωρία αυτή να λυθούν όλα τα προβλήματα που δημιούργησε το σωματείο μας.

Καλή θητεία στο νεοεκλεγέντα Δ. Σ της ΕΠΣΔ.

Ο πρόεδρος Μίχας Νικόλαος.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.