Μηδενισμός και αφαίρεση τριών βαθμών για τον Ξάνθο Πάτμου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

Η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου μηδένισε το Ξάνθο Πάτμου για το γεγονός ότι δεν ταξίδεψε στην Κάλυμνο για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Βαθύ στην Κάλυμνο, ενώ αφαιρούνται τρεις βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία. Αναλυτικά, η απόφαση:

Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη της τα σχετικά έγγραφα που συγκέντρωσε αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνος «ΑΟ ΒΑΘΥ – ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ» για το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 20.01.2018 στο γήπεδο Βαθύ Καλύμνου και ώρα 13:30

Α) θεωρεί υπαίτιο το σωματείο «ΞΑΝΘΟ ΠΑΤΜΟΥ» για την μη διεξαγωγή του αγώνα, κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου «ΑΟ ΒΑΘΥ» με τέρματα τρία (3) έναντι μηδενός (0) του «ΞΑΝΘΟΥ ΠΑΤΜΟΥ»

Β) επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από την βαθμολογία της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, που μετέχει το σωματείο «ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ» καθώς επίσης και χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ. (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ  και της προκήρυξης Πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου 2017-2018), τυχόν τρέχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια (ΑΟ ΒΑΘΥ) (Άρθρο 21’ παρ. 3’ του ΚΑΠ).

Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 16.03.2018 (Άρθρο 23’ Πρ. 2’ του ΠΚ)

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.