ΚΑΟ Φιλίνος: "Απάντηση στον σύλλογο Α.Ε. Σταυρός Καλυθιών"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κωακού Αθλητικού Ομίλου Φιλίνος συχγαίρει την γυναικεία ομάδα του συλλόγου για την νίκη της στον εκτός έδρας αγώνα στις Καλυθιές με την Α.Ε. Σταυρός. Επισημαίνει βέβαια ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στον στόχο της.

Επίσης αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο στον Προπονητή της ομάδας για τα απρεπή σχόλια του μετά το τέλος του αγώνα. Χωρίς να υιοθετούμε τέτοιες συμπεριφορές ούτε να ψάχνουμε να δικαιολογήσουμε τον τρόπο αντίδρασης του προπονητή μας, επισημαίνουμε ότι η αντιμετώπιση από την διαιτησία ήταν κατάφορα άδικη. Σε σημείο που ακόμα και φίλαθλοι στις κερκίδες να αναρωτιούνται «πώς αντιαθλητικό χτύπημα (αγκωνιά στο στομάχι) εκτός φάσης τιμωρείται μόνο με κίτρινη κάρτα;»  Έλεγαν στις κερκίδες  «…. αφού το είδες και το σφύριξες και το τιμώρησες με κίτρινη κάρτα έπρεπε να ξέρεις ότι τιμωρείται ΜΟΝΟ με κόκκινη κάρτα.»

Απαντώντας στο άρθρο του Α.Ε. Σταυρού Καλυθιών θα θέλαμε να ρωτήσουμε πως μπορείτε  να αναφέρεστε σε έναν άλλο σύλλογο λέγοντας ότι η ομάδα μας δεν έχει πάρει θέση για μια αθλήτριά του ενώ ο δικός σας σύλλογος έχοντας και έναν προπονητή ο οποίος αποκαλεί της παίκτριες του  βόδια , ζώα κ.α. (και οι διαιτησία είχε κλειστά τα  αυτιά, αλήθεια πώς αισθάνονται αυτά τα κορίτσια;;;;) , όπως επίσης  μια αθλήτρια (Πόπη Τσικουρη) η όποια την ώρα του αγώνα κτυπάει αθλήτρια μας έκτος φάσης με αγκωνιά (και η θέση του διαιτητή είναι μια κιτρίνη κάρτα λέγοντας ότι δεν ήταν μπούνια αλλά αγκωνιά δεν ξέρουμε αυτοί οι άνθρωποι αξιολογούνται  από κάποιους τελικά;;) που είναι η θέση του συλλόγου σας . Επίσης όταν ρωτηθήκατε κα Βάρβαρα Κιότου (παρατηρητής αγώνα που στο μισό αγώνα καθόσασταν στις εξέδρες ) που είναι η αστυνομία μας απαντήσατε εκεί από πίσω.

Όσων αφορά την αντιαθλητική συμπεριφορά για την οποία κατηγορούνται οι ποδοσφαιρίστριες μας  σας  θυμίζουμε ότι κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Γι’ αυτό παρακαλούμε να βγείτε δημόσια και να ανακαλέσετε όσα αναφέρατε στο άρθρο σας , σε όσα αφορούν  τον σύλλογο και τις αθλήτριες μας γιατί η δική μας φιλοξενία δεν συμπεριλάμβανε ποτέ ύβρεις και χειροδικίες.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.