Ανακοίνωση του Ξάνθου Πάτμου για την διαιτησία

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονα της για την χτεσινή διαιτησία του κ. Πατσιαούρα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Ασφενδιού εξέδωσε η ομάδα του Ξάνθου Πάτμου.

Αναλυτικά:

Καλη χρονια και χρόνια πολλά σε ολο τον κοσμο απο το Α. Σ ΞΑΝΘΟΣ. Το νέο έτος να φέρει σε όλους υγεία φώτιση και ευημερία. Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε και χθές στο γήπεδο ότι το πρωτάθλημα μας ειναι ενα πρωτάθλημα δύσκολο, υπάρχουν πάντα και αρνητικοί πρωταγωνιστές, ποίοι είναι αυτοί;; Μα φυσικά οι διαιτητές, που λειτουργούν με εντεταλμένη υπηρεσία, να μοιράσουν βαθμούς σε ολες τις ομάδες. Χθες ο Κυριος Πατσιαουρας εκλεισε τα ματια σε επιθετική συμπεριφορά παίκτη της Αναγέννησης χαρίζοντας του την κόκκινη κάρτα. Χριστούγεννιατικο δωρο; Ισως, αφου μιας κ ηταν αρχηγός έπρεπε να τιμωρηθεί μς διπλή ποινή. Κάθε φάουλ υπέρ μας σφυρίζοταν μόνο και εφόσον υπήρχε πλεονέκτημα, όταν η μπάλα πηγαίνει σε πόδια αντιπάλου όλα ήταν καλώς καμωμενα.

Έχουμε γίνει μάρτυρες του φαινόμενου να αποκρούει αντίπαλος τη μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή και ο διαιτητής να λέει δεν το είδα. Έλεος κύριοι μέχρι που θα φτάσει αυτό; Πέρασε κανενός απο το μυαλό ποτέ αν αυτά τα παιδιά νιώθουν την αδικία κατ' επανάληψη χωρίς να υπάρχει ελπίδα βελτίωσης; Αναρωτήθηκε κάποιος αν έχουν πλέον τα κουράγια να γίνονται πιόνια στη διάθεση του κάθε <<έξυπνου >> διαιτητή που θέλει απλά να εξυπηρετήσει; Έχουμε καταλάβει οτι δε σέβεται κανένας την προσπάθεια μας.Οποίος δεν το κάνει θα μας βρει μπροστά του.Καλή χρονιά και πάλι αν και δε φαίνεται να μπήκε με τις καλύτερες συνθήκες.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.