Μια απ’ τα ίδια και φέτος στο εφηβικό

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Ακόμη μια χρονιά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές σε ότι αφορά το εφηβικό πρωτάθλημα του Ομίλου νήσων αφού βρισκόμαστε πριν την διακοπή των εορτών και απ’ τις 6 αγωνιστικές που θα έπρεπε να έχουμε δει, δηλαδή 24 παιχνίδια, μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί μόλις 12 (!!).

Στην διακοπή των εορτών προφανώς και δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση και μετά θα πρέπει απ’ τον Γενάρη και μετά να γίνουν τα παιχνίδια που για διάφορους λόγους δεν έχουν οριστεί και άλλες 12 (!!!!) αγωνιστικές.

Κάτι που σημαίνει ότι με αναβολές λόγω καιρού η με οτιδήποτε άλλο θα φτάσουμε πάλι κοντά στις εξετάσεις, θα έρθει καλοκαίρι και ακόμα δεν θα έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα του εφηβικού.

Διαβάζω το τελευταίο διάστημα για το πόσο «σκληρή» στάση έχει κρατήσει η Τ.Ε.Ε.Ο.Κ  στους ορισμούς του μπάσκετ και νομίζω ότι κάτι τέτοιο πλέον πρέπει να κάνει και η Ένωση αφού σαφώς και δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας ανάμεσα στις ομάδες για να προχωρά όπως πρέπει το εφηβικό πρωτάθλημα.

Δε νοείται να ορίζονται παιχνίδια τελευταία στιγμή, να αλλάζουν οι ορισμοί μόνο και μόνο επειδή οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν μια στοιχειώδη συνεργασία για να βοηθήσει και την επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσης.

Φυσικά επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί όταν θα ρίξουν όλοι ευθύνες στην Ένωση. Λογικό αφού μεταξύ τους οι ομάδες (η πλειοψηφία για να μην παρεξηγηθούμε) λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά δεν σταματούν να ενοχλούν ασταμάτητα την Ένωση για τους ορισμούς.

Πως θέλουμε να βγάλουμε νέους ποδοσφαιριστές αν παίζουν ένα παιχνίδι το μήνα και αν; Πως θα κρατήσουμε ζεστά αυτά τα παιδιά για να παίρνουν μέρος στις προπονήσεις; Πως θα λέμε στα παιδιά ότι ενώ ξέρουν ότι θα παίξουν δύο μέρες πριν το παιχνίδι αναβάλλεται;

Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε την σημασία αυτού του τμήματος, αλλιώς δεν έχει νόημα το πρωτάθλημα και είναι και αμαρτία να ταλαιπωρούμε και τα παιδιά που έχουν παράλληλα και μαθήματα, φροντιστήρια η οτιδήποτε άλλο. 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.